Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMAT VIDEO | Meci demn de Cartea Recordurilor în Giuleşti. Rapid - Venus 26-1!

REZUMAT VIDEO | Meci demn de Cartea Recordurilor în Giuleşti. Rapid - Venus 26-1! galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Telekom Sport 3 a transmis în direct şi în exclusivitate ultimul meci al anului în curs pentru Academia Rapid în Liga a 4-a. Echipa lui Constantin Schumacher a spulberat-o în Giuleşti pe Venus Bucueşti, scor 26-1. Rapidiştii au tras tare pentru a încheia anul cu un golaveraj mai bun decât Steaua.

Rapid - Venus 26-1 (Iacob 9, 15, 16, 53, Bărbălău 18, Niculae 21, 52, 58, 60, 61, Goge 27, 36, 41, 43, 51, 57, 66, 70, 71, Boian 62, Dumitru 63, Bădiţă 76, 83, Pancu 79, 81, Burcea 25 / Florea 84)

REZUMAT VIDEO:

REPRIZA II

Rapid (4-1-3-2): Ignat - Boian, Iacob, Bratu, Stancu - Mitea - Olariu, Duriţă, Goge - Bărbălău, D. Niculae

PRIMA REPRIZĂ

Conducerea clubului le-a pregătit un cadou fanilor în această săptămână, lăsând intrarea liberă la Peluză, Tribuna I şi Tribuna II. Adversarul este unul cât se poate de modest pentru giuleşteni. Venus ocupă ultimul loc şi are doar înfrângeri în dreptul său, cu un incredibil golaveraj 11-91. În aceste condiţii, sunt şanse mari ca oaspeţii să atingă borna de 100 de goluri primite după partida de sâmbătă.

LIVE VIDEO Academia Rapid - Venus

De cealaltă parte, Academia Rapid se află pe primul loc, cu 35 de puncte strânse în 13 etape. 11 dintre adversare a reuşit să le învingă, însă cu AFC Comprest şi CSA Steaua a terminat la egalitate. Şi două dintre succese au venit ceva mai greu decât anticipau specialiştii. Ambele au fost tranşate cu 2-0 în Giuleşti: împotriva lui Carmen şi împotriva lui Metaloglobus. De fiecare dată, Rapid a marcat golurile în repriza secundă.

Din această săptămână, Vasile Maftei participă la antrenamentele giuleştenilor. Fundaşul nu poate semna deocamdată în mod oficial cu Rapid, dar o va face în perioada de transferuri din iarnă. Alături de el, lotul s-ar mai putea întări şi cu Ionuţ Voicu. Rapid vine după o victorie la scor în faţa celor de la Romprim, 8-0. A fost scandal înaintea acelui joc, după ce conducerea clubului Romprim a decis să nu lase pe stadion o bună parte din fanii giuleşteni sosiţi să-şi vadă favoriţii.

 

LIVE VIDEO Academia Rapid - Venus

Este ultimul meci al Rapidului din acest an, chiar dacă Liga a 4-a mai are programată o etapă. Rapidiştii ar fi trebuit să joace runda următoare cu Sportul Studenţesc, formaţie retrasă între timp din campionat.

După încheierea sezonului regulat, în cursa pentru promovare vor rămâne primele patru clasate, care vor disputa un play-off între ele. În funcţie de locurile ocupate la finele sezonului regulat, fiecare participantă va intra în acel play-off cu 4 puncte (1), 3 puncte (2), 2 puncte (3), 1 puncte (1).

 Galerie foto

Afla mai multe despre: academia rapidvenusgiulestiliga a 4-a 

viewscnt
Articole similare