Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România – Elveţia | Cele mai tari cote la Betano

România – Elveţia | Cele mai tari cote la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

Deja calificată la Euro 2024, naţionala lui Edi Iordănescu are nevoie de cel puţin o remiză cu Elveţia ca să îşi asigure primul loc în grupă. Ar înseamna un avantaj la tragerea la sorţi pentru turneul final.

Elveţienii sunt favoriţi

România are două puncte avans în faţa Elveţiei înaintea ultimului meci din grupă. Edi Iordănescu este decis să facă mai multe schimbări faţă de partida cu Israel (2-1), care i-a calificat pe tricolori la Euro 2024. Moruţan, Alibec şi Florinel Coman le-ar putea lua loc în atac lui Drăguş, Puşcaş şi Ianis Hagi. Şi la mijloc, selecţionerul pregăteşte o înlocuire: Marius Marin în locul lui Screciu. Chiar dacă sunt calificaţi la turneul final, elveţienii stau pe un butoi cu pulbere. Xhaka s-a certat cu selecţionerul Murat Yakin după remiza cu Kosovo (1-1). Criticaţi dur şi de presa din ţara lor, elveţienii vor încerca să îşi spele păcatele pe Arena Naţională. 2.02 este cota Elveţiei la Betano pentru o victorie în faţa României. Cine mizează pe un succes al echipei lui Edi Iordănescu, are în faţă cota 3.70 la Betano. 

Şansa lui Alibec

Lăsat pe banca de rezerve la meciul cu Israel, Alibec are şansa să demonstreze că este atacantul pe care Edi Iordănescu se poate baza din primul minut la Euro. Alibec are două goluri la naţională în aceste preliminarii, faţă de principalul său rival din atac, Puşcaş, care a marcat o singură dată. La Betano, un gol al lui Alibec contra elveţienilor are cotă 3.80. Vârful Milanului, Okafor, are cea mai mică cotă din echipa Elveţiei ca să înscrie pe Arena Naţională (2.87 la Betano).

Echipe probabile:

  • România: H. Moldovan - Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Moruţan, Alibec, Fl. Coman
  • Elveţia: Sommer; Comert, Akanji, Elvedi, U Garcia; Zakaria, Xhaka, Freuler; Shaqiri, Okafor, Vargas 

Afla mai multe despre: romania elvetiaromania elvetia betanobetano 

viewscnt
Articole similare