Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo, desfiinţat de un fost coleg de la United: "Părul lui, maşinile, tinerii nu ar trebui să se uite la RAHATUL ĂLA!"

Ronaldo, desfiinţat de un fost coleg de la United: "Părul lui, maşinile, tinerii nu ar trebui să se uite la RAHATUL ĂLA!"
Comentarii

Chiar dacă a fost coleg cu Ronaldo la United, Dimitar Berbatov se declară fan Messi. Bulgarul îl detestă pe Ronaldo pentru viaţa extrasportivă, dar îl apreciază pentru ceea ce face în teren şi pentru modul în care se antrenează.

"Messi e maestrul, Cristiano e genial. Dar Leo marcheraza uşor, e complet. Probabil cel mai bun din lume! Dacă întrebi o persoană în vârstă, o să vorbească despre Pele, Maradona, Puskas sau Di Stefano. Dar pentru generaţia mea sunt Messi şi Ronaldo", a spus Berbatov la ESPN.

Fotbalistul bulgar nu e impresionat însă de modul în care se afişează Ronaldo. "Tinerii fotbalişti încearcă să imite marii jucători ca Ronaldo, vor să îi copieze părul, hainele, maşinile. Eu încerc să îl dau exemplu pentru cum se pregăteşte la antrenamente şi după ele, munceşte mult, vrea doar să fie cel mai bun. Jucătorii nu ar trebui să imite rahatul ăla (n.r. - părul şi maşinile lui Ronaldo)", a mai spus Berbatov.

Afla mai multe despre: ronaldomessiunitedreal madriddimităr bernatov,  

viewscnt
Articole similare