Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo, readus cu picioarele pe pământ de Google, după ce s-a lăudat cu golurile sale!

Ronaldo, readus cu picioarele pe pământ de Google, după ce s-a lăudat cu golurile sale!

La Liga

Comentarii

Cristiano Ronaldo a primit o lovitură din partea celor de la Google. Vizibil afectat de înfrângerea cu Tottenham (1-3), din Liga Campionilor, starul lui Real Madrid a oferit o declaraţie sfidătoare, care să arate calmul său după un asemenea insucces.

"Sunt super calm. În ziua de astăzi o prestaţie bună nu depinde doar de cum evoluezi tu. Tot ce contează sunt golurile, golurile, golurile. Statisticile mele, nu voi vorbi eu despre ele, puteţi să căutaţi pe Google <Cristiano goluri> şi sunt acolo, toate. Nu mă îngrijorează absolut deloc acest lucru" a declarat Ronaldo, după meciul cu Tottenham, în care a marcat un gol.

Spaniolii de la ”As” i-au acceptat provocarea lui Ronaldo şi au analizat toate căutările pentru ”Cristiano goluri”. Ceea ce au aflat, nu îi va pica deloc bine lusitanului! Google îl plasează pe Messi peste Ronaldo la numărul de căutări! 

Ziarul As a realizat patru căutări: ”Cristiano goluri” în timpul ultimului an în Spania, ”Cristiano goluri” în ultimul an, la nivel global, ”Cristiano goluri” din 2013 până în prezent în Spania şi la fel şi la nivel global. 

Iată concluziile:

- ”Cristiano goluri” în timpul ultimului an în Spania: 590 de căutări pe zi.
- ”Cristiano goluri” în ultimul an, la nivel global: 1000 de căutări pe zi.
- ”Cristiano goluri” din 2013 până în prezent în Spania: 480 de căutări pe zi
- ”Cristiano goluri” din 2013 până în prezent, la nivel global: 720 pe zi

Aşa cum era normal, spaniolii l-au comparat pe Ronaldo cu Messi, astfel: ”Messi goluri” a fost căutat de 2900 de ori pe zi în ultimul an, în Spania, în timp ce acelaşi cuvânt cheie este căutat de peste 12.000 de ori zilnic, în toată lumea!

Afla mai multe despre: ronaldomessigoogle 

viewscnt
Articole similare