Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roy Hodgson este în stare stabilă, după ce i s-a făcut rău la antrenament. Anunţul lui Crystal Palace

Roy Hodgson  este în stare stabilă, după ce i s-a făcut rău la antrenament. Anunţul lui Crystal Palace

Premier League

Comentarii

Crystal Palace a anunţat că lui Roy Hodgson (76 de ani) i s-a făcut rău la antrenament. Conferinţa de presă a tehnicianului a fost anulată.

UPDATE | Tehnicianul echipei Crystal Palace, Roy Hodgson, este în stare stabilă şi este supus unor investigaţii la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui antrenament, a anunţat joi clubul din Premier League.

Crystal Palace a anulat o conferinţă de presă care era programată în cursul zilei, după ce antrenorului în vârstă de 76 de ani i s-a făcut rău.

"Toată lumea din cadrul clubului îi transmite cele mai bune urări lui Roy pentru o însănătoşire rapidă", a precizat Palace.

Presa britanică a notat joi că Hodgson ar urma să fie demis de Palace după două înfrângeri consecutive în campionat.


Roy Hodgson s-s simţit rău la antrenamentul lui Crystal Palace. Ce a anunţat clubul din Premier League

Crystal Palace a anunţat că antrenorului Roy Hodgson i s-a făcut rău în timpul antrenamentului de joi dimineaţă, astfel că nu va mai susţine conferinţa de presă care era programată în cursul zilei.

“Din nefericire, conferinţa de presă de astăzi nu va mai avea loc aşa cum era programată, deoarece lui Roy Hodgson i s-a făcut rău în timpul antrenamentului din această dimineaţă”, a notat Crystal Palace pe site-ul oficial.

Joi dimineaţă, presa a scris că Palace este pe cale să-l demită pe Hodgson, clubul fiind pe locul 15 în Premier League şi la cinci puncte de zona retrogradării.

Crystal Palace o înfruntă luni, pe Goodison Park, echipa Everton, în etapa a 25-a din Premier League.

În vârstă de 76 de ani, Hodgson ar fi pe cale să îşi piardă postul, iar fostul antrenor al lui Eintracht Frankfurt, Oliver Glasner, este marele favorit pentru a-l înlocui, precizează BBC.

Afla mai multe despre: premier leaguecrystal palaceroy hodgson 

viewscnt
Articole similare