Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruben de la Barrera, perioadă dificilă la Deportivo! Preşedintele clubului a demisionat după ultima înfrângere

Ruben de la Barrera, perioadă dificilă la Deportivo! Preşedintele clubului a demisionat după ultima înfrângeregalerie foto
Comentarii

Deportivo la Coruna a pierdut deplasarea de la Coruxo, scor 0-2. Preşedintele Fernando Vidal şi-a anunţat demisia.

Experienţa Deportivo la Coruna nu a început aşa cum îşi imagina Rubén de la Barrera. Fostul tehnician al Viitorului nu a câştigat niciunul din primele patru meciuri ca antrenor al lui SuperDepor. În etapa cu numărul 13, Deportivo a pierdut în deplasare la modesta Coruxo, scor 0-2.

Fosta campioană a Spaniei are doar patru victorii în acest sezon, dar niciuna înregistrată în ultimele cinci meciuri din Segunda Division B. Mai mult, Depor are cel mai slab atac din campionat: doar şapte goluri marcate în 13 partide.

MARCA anunţă că omul care l-a adus pe Rubén de la Barrera la Deportivo, preşedintele Fernando Vidal (foto sus) şi-a dat demisia: ”Noi am salvat Deportivo la Coruna de la desfiinţare, cel puţin în mod imediat. Am ieşit mereu în faţă şi am spus lucrurilor pe nume. Clubul era în faliment, apoi a venit şi pandemia. Preluarea clubului de către ABANCA (n.r o bancă spaniolă din Galicia) era necesară şi singura variantă prin care Deportivo se putea salva. Nu regret absolut nimic şi nicio secundă faptul că am luptat pentru salvarea acestui club” a explicat Vidal, într-o conferinţă de presă.

Deportivo la Coruna ocupă locul 5 în grupa A din Segunda Division B (n.r liga a treia spaniolă). Fostă campioană a Spaniei, Deportivo a fost condusă în ultimele patru meciuri de Rubén de la Barrera, fostul tehnician al formaţiei Viitorul Constanţa.

Momentan, antrenorul primeşte credit, dar rămâne de văzut dacă noul şef de pe Riazor, Juan Carlos Escotet, va avea o altă viziune asupra băncii tehnice.

Afla mai multe despre: ruben de la barreradeportivo la coruna,  

viewscnt
Articole similare