Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rumoare în Formula 1! Şeful de la Red Bull va fi audiat. Christian Horner a fost acuzat de "comportament inadecvat"

Rumoare în Formula 1! Şeful de la Red Bull va fi audiat. Christian Horner a fost acuzat de "comportament inadecvat"

Formula 1

Comentarii

Şeful echipei de Formula 1 Red Bull, Christian Horner, va fi audiat, vineri, în cadrul anchetei privind suspiciunile de "comportament inadecvat", informează AFP, citând presa britanică.

Red Bull, care nu a răspuns la solicitările AFP în acest moment, a anunţat luni că a "lansat o anchetă independentă" după ce "a luat cunoştinţă de anumite acuzaţii recente" referitoare la directorul său. 

"Această procedură, care este deja în curs de desfăşurare, este condusă de un avocat specializat extern. Compania ia foarte în serios aceste chestiuni şi ancheta va fi finalizată cât mai curând posibil. Nu ar fi adecvat să facem alte comentarii în acest stadiu", a declarat un purtător de cuvânt al Red Bull, citat de agenţia britanică de presă Press Association (PA).

Citat de cotidianul olandez De Telegraaf, Horner a declarat ulterior că "respinge în totalitate aceste acuzaţii", care nu au fost, prin urmare, precizate în acest stadiu.

Oliver Mintzlaff, noul preşedinte al Red Bull, a însărcinat o firmă de avocatură să efectueze o anchetă internă care i-ar putea aduce probleme lui Horner.

Britanicul în vârstă de 50 de ani, care a fost făcut cavaler anul trecut, este în prezent cel mai longeviv şef de echipă, fiind la conducerea Red Bull de la crearea acesteia în 2005.

Afla mai multe despre: red bullred bull formula 1christian horner 

viewscnt
Articole similare