Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a dat Halep de gol? FOTO | Detaliul care "trădează" decizia Simonei după despărţirea de Adidas. Brandul afişat la Cluj

S-a dat Halep de gol? FOTO | Detaliul care "trădează" decizia Simonei după despărţirea de Adidas. Brandul afişat la Clujgalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep nu va juca în confruntarea România - Canada, din Fed Cup, însă a ţinut să fie alături de colegele sale la Cluj şi să le suţină pe acestea din tribune.

  • Meciul România - Canada se vede pe Telekom Sport, sâmbătă şi duminică.

UPDATE | În această dimineaţă, Simona Halep a fost întrebată dacă echipamentul Nike purtat marţi seară are vreo legătură cu un contract cu firma e echipament sportiv din SUA, iar constănţeanca a răspuns evaziv, precizând că va face un anuţ oficial în acest weekend. "În weekend sau în zilele următoare o să anunţ. Veţi fi primii care vor afla!", a declarat Simona Halep.


Deşi Halep nu a făcut niciun anunţ oficial în privinţa viitorului sponsor tehnic, Simona a oferit involuntar un detaliu important la sosirea în Cluj.

Finalista de la Australian Open a purtat o pereche de pantaloni pe care se poate observa clar logo-ul Nike, compania americană despre care s-a scris că ar fi în pole-position pentru sponsorizarea Simonei.


Sursa foto: ProSport.ro

În discuţie se află un contract superior celui avut de Halep cu Adidas din 2014 până la finalul lui 2017 (aproximativ 1 milion de dolari pe an), dar sub ceea ce şi-ar fi dorit reprezentanţii Simonei (2 milioane de dolari pe an). Conform informaţiilor apărute recent Nike ar oferi aproximativ 1,5 milioane de dolari anual.

Recent, Simona Halep a afirmat că va anunţa în scurt timp compania care îi va deveni sponsor tehnic. Cel mai probabil, fostul lider WTA va juca în turneul de la Doha (12-17 februarie) în noul echipament.

Afla mai multe despre: halepnikeadidascontract 

viewscnt
Articole similare