Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"S-a decis!". Kylian Mbappe a ales între PSG şi Real Madrid! | BREAKING NEWS

"S-a decis!". Kylian Mbappe a ales între PSG şi Real Madrid! | BREAKING NEWS

Kylian Mbappe

Comentarii

Kylian Mbappe (25 de ani) a ales între PSG şi Real Madrid şi şi-a decis viitorul, anunţă presa internaţională. Aflat la final de contract pe Parc des Princes, starul francez a luat decizia mult aşteptată, cu doar câteva luni înainte de expirarea contractului.

"Telenovela" Kylian Mbappe pare că se apropie de finalul pe care îl aşteptau conducerea şi suporterii lui Real Madrid de mai bine de 3 ani. Francezul, campion mondial la 18 ani cu naţionala Franţei, şi-a decis viitorul şi totul pare că se îndreaptă spre "Santiago Bernabeu".

Kylian Mbappe, în sfârşit la Real Madrid!? Decizia luată de superstarul francez

Potrivit jurnalistului Julien Laurens, Kylian Mbappe şi-a decis viitorul şi a ales între PSG şi Real Madrid, cluburile care îl vor cel mai mult. "Ţestoasa" Mbappe va pleca de la PSG la finalul sezonului în curs, când i se termină contractul pe Parc des Princes, acesta fiind ultimul său sezon la Paris, unde a ajuns în 2017.

Finalul contractului lui Kylian Mbappe cu PSG va însemna şi plecarea francezului de pe Parc des Princes, dar şi o gaură financiară mare pentru clubul din capitala Franţei, care a plătit 180 de milioane de euro pentru a-l transfera de la AS Monaco.

Viitoarea destinaţie a lui Kylian Mbappe este Real Madrid, unde va sosi gratis în vara lui 2024, mai scrie sursa citată. Şefii lui Real Madrid şi reprezentanţii lui Mbappe se află de mai mult timp în negocieri pentru transferul superstarului parizian, iar mutarea are mari şanse de reuşită în această vară.

Real Madrid a pus ochii pe Kylian Mbappe încă din vara lui 2021, când a încercat să-l transfere la "reducere", având în vedere că-şi termina contractul în vara lui 2022. Totuşi, la momentul respectiv, Mbappe a ales să continue la PSG, după mai multe presiuni la care a fost supus.

Kylian Mbappe a jucat 30 de meciuri în toat competiţiile sezonului la PSG, timp în care a marcat de 31 de ori şi a livrat şapte pase decisive.

  • 180 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kylian Mbappe în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kylian mbappe a aleskylian mbappekylian mbappe transferkylian mbappe transfer psg real madridtransfer kylian mbappe 

viewscnt
Articole similare