Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a grăbit Hagi cu Ianis? Nica: "Nu mă aşteptam să plece de la Fiorentina! Are calităţi extraordinare!"

S-a grăbit Hagi cu Ianis? Nica: "Nu mă aşteptam să plece de la Fiorentina! Are calităţi extraordinare!"

Superliga

Comentarii

Dinamovistul Constantin Nica spune că a fost surprins de revenirea lui Ianis Hagi în Liga 1, la nici două sezoanea după ce fusese cumpărat de Fiorentina.

Fundaşul de bandă dreaptă vorbeşte la superlativ despre Hagi Jr şi spune că acesta are calităţile necesare pentru a se impune în Serie A, dar că avea nevoie de mai mult timp pentru a se adapta din punct de vedere fizic.

"E destul de greu să te adaptezi (n.r. în Serie A). E destul de greu să-i înţelegi pe ei şi ei să te înţeleagă pe tine pentru că sunt mentalităţi diferite. Sincer, nu mă aşteptam ca Ianis Hagi să nu rămână la Fiorentina. Probabil i-ar mai fi trebuit puţin timp să se adapteze pentru că fotbalul de acolo se bazează mult şi pe fizic. Tactic şi fizic. Ştiu că Ianis are nişte calităţi extraoridnare. E tehnic, are viteză, dar probabil i-ar mai fi trebuit timp să se adapteze jocului şi cerinţelor de acolo", a declarat Nica pentru Telekom Sport.

În vârstă de 24 de ani, Constantin Nica a fost cumpărat de Atalanta în 2013, când abia împlinise 20 de ani. A fost împrumutat în ultimele trei sezoane la Cesena, Avellino şi Latina, iar din toamnă evoluează la Dinamo, tot sub formă de împrumut.

Afla mai multe despre: hagiianisfiorentinaviitorulnicadinamo 

viewscnt
Articole similare