Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sabău a izbucnit după remiza cu Botoşani: ”Când aud de asta la sportivi de performanţă, îmi vine să râd”. Ce a declarat Stoican în urma partidei

Sabău a izbucnit după remiza cu Botoşani: ”Când aud de asta la sportivi de performanţă, îmi vine să râd”. Ce a declarat Stoican în urma partidei

Superliga

Comentarii

Partida dintre FC Botoşani şi U Cluj, din a şaptea etapă a play-out-ului, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. În urma confruntării, cei doi antrenori, Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) şi Flavius Stoican (46 de ani), au tras concluziile pentru echipele lor.

Remiza de pe terenul lui FC Botoşani i-a asigurat lui U Cluj un avantaj de cinci puncte faţă de Chindia, ocupanta primului loc de baraj şi adversara ardelenilor din viitoare etapă.

În acest context, ”şepcile roşii” şi-ar putea asigura menţinerea în Superligă în următoarea etapă, atât timp cât nu pierd cu târgoviştenii.

Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat mulţumit de remiza obţinută de echipa sa, dar a izbucnit după ce a fost întrebat dacă fotbaliştii săi ar fi putut fi obosiţi la meciul cu Botoşani.

Sabău a izbucnit după remiza cu Botoşani

Sunt foarte mulţumiţi, greu aici să joci, echipă bună, foarte rapidă, are o posesie foarte bună. Început greu de joc, destul de timoraţi, după care am început să prindem curaj.

Cred că prima repriză ne-a aparţinut. A doua ne-am retras, nu am mai avut curaj, am încercat să jucăm doar pe contraatac. Şi teamă cred eu, de a nu păţi ca la meciul cu Voluntari.

O să vedem la sfârşit nivelul, am avut meciuri foarte bune, dar şi meciuri modeste. Una peste alta, cred că am avut un parcurs bun pentru nivelul nostru, mai ales că am ajuns şi în finala Cupei.

Când aud de oboseală la sportivi de performanţă, îmi vine să râd. Numai asta faci, te antrenezi, te recuperezi, te alimentezi, vitaminizare, spunem că suntem obosiţi la...

Mă rog, dacă aşa considerăm, că suntem obosiţi, mai ales că facem şi ce ne place foarte mult... ok”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, după remiza cu FC Botoşani.

De cealaltă parte, Flavius Stoican a transmis, clar, că echipa sa îşi doreşte mai mult şi că va continua să se lupte pentru un loc la barajul pentru cupele europene.

Tehnicianul lui FC Botoşani şi-a felicitat jucătorii pentru faptul că au evitat înfrângerea cu U Cluj, punctând, însă, că mai este mult de muncă de acum încolo.

Concluziile lui Stoican în urma egalului cu U Cluj

Vrem mai mult şi avem şansa ca la meciul cu Voluntari... dacă reuşim să câştigăm, înseamnă că merităm să jucăm acel baraj pe care îl visăm.

A fost un obiectiv intermediar al nostru, care ne face să nu fim relaxaţi, îmi doresc ca aceşti băieţi să joace la un nivel mult mai mare, merită, ştiu cât de mult vor, cât de mult suflet pun la antrenamente.

La Voluntari, va fi care pe care. Clar se vede un plus (n.r. faţă de momentul în care a venit el la Botoşani), asta e doar meritul jucătorilor, au acumulat şi au conştientizat că pot mult mai mult.

Bravo lor, dar se poate şi mai bine şi de aceea vreau să nu ne relaxăm, putem mai mult. S-a terminat acest meci, felicit ambele echipe pentru deterimanre, pentru dăruire, pentru dorinţa de a nu pierde.

Capul sus pentru jucătorii pe care îi antrenez şi multă concentrare la meciul care urmează”, a adăugat Flavius Stoican.

Afla mai multe despre: superliga 

viewscnt
Articole similare