Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansa lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid? Jan Oblak, dorit de un colos din Premier League

Şansa lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid? Jan Oblak, dorit de un colos din Premier League

Stranieri

Comentarii

Horaţiu Moldovan (26 de ani) ar putea avea o şansă uriaşă a apăra în mod constant poarta lui Atletico Madrid în viitorul apropiat. Jan Oblak (31 de ani).ar putea fi cheia.

Jan Oblak, dorit în Premier League de un clubul care nu e mulţumit de portarul luat vara trecută

Atletico Madrid s-a impus în faţa celor de la Valencia, scor 2-0, în etapa a 22-a din La Liga, dar acesta ar putea fi unul dintre ultimele meciuri ale lui Jan Oblak în poarta formaţiei lui ”Cholo” Simeone.

Celebrul şi experimentatul ”gardian” sloven ar putea pleca de la Atletico, deoarece este dorit în Premier League, de Manchester United, conform spaniolilor de la TodoFichajes.

Clubul din Premier League l-ar dori pe Jan Oblak în locul lui Andre Onana. Portarul adus de la Inter Milano în vara anului trecut nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor de pe Old Trafford.

Astfel, Manchester United ar pregăti o sumă de 45 de milioane de euro în schimbul lui Jan Oblak, portarul lui Atletico fiind cotat la 35 de milioane de euro, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.com.

În cazul în care acest transfer s-ar materializa, Horaţiu Moldovan ar avea şanse mari să fie noul portar titular al lui Atletico Madrid. De la venirea în Spania, internaţionalul român a fost doar rezervă.

Din 2014 la trupa lui ”Cholo” Simeone, Oblak a fost adus pentru a-l înlocui pe Courtois şi a făcut-o cu mult succes. A adunat 423 de meciuri la madrileni, cu 337 de goluri primite şi în 202 partide a păstrat poarta intactă.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanla ligajan oblakstranieriatletico madridmanchester unitedpremier league 

viewscnt
Articole similare