Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şarapova i-a pus gând rău Simonei înainte de Australian Open: "Eu ştiu ce înseamnă acest nivel"

Şarapova i-a pus gând rău Simonei înainte de Australian Open: "Eu ştiu ce înseamnă acest nivel"

Simona Halep

Comentarii

Prezentă la tragerea tabloului de la Australian Open, Maria Şarapova şi-a prezentat obiectivele pe termen scurt, dar şi pe termen mediu. Rusoaica vrea să câştige turneul de la Melbourne şi în viitor să revină pe primul loc în circuitul WTA.

"Vreau să fiu mamă la un moment dat, să termin cu turneele şi competiţia, dar nu a venit acel moment. Încă vreau să joc. Nu există o cale uşoară de a ajunge în top. Trebuie să baţi jucătoarele de top pentru a ajunge acolo.

Locul 1 WTA este obiectivul suprem. Va trebui să muncesc ajung acolo. Sunt multe oportunităţi acum în circuit, mai ales că turneele de Mare Şlem au fost împărţite. Sunt multe şanse, multe fete care au pot să câştige. Sper să fiu şi eu acolo. Am avantajul că am mai câştigat la acest nivel, ştiu ce înseamnă asta", a declarat Sharapova în cadrul tragerii la sorţi a tabloului de la Australian Open. 

Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al sezonului, se desfăşoară între 15 şi 28 ianuarie, iar România este puternic reprezentată pe tabloul feminin. Desigur, cele mai mari speranţe ni le punem în Simona Halep. Toate meciurile numărului 1 mondial vor putea fi urmărite în format liveTEXT cu faze VIDEO pe telekomsport.ro

Totul despre Australian Open. Ce şanse are Halep şi cine este marele favorit de la masculin. Traseul Simonei la Melbourne

Afla mai multe despre: maria sarapovasimona haleptenisaustralian open 

viewscnt
Articole similare