Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal cât casa la Federaţia de Culturism. Acuze fără precedent făcute de o multiplă campioană naţională

Scandal cât casa la Federaţia de Culturism. Acuze fără precedent făcute de o multiplă campioană naţională

Alte sporturi

Comentarii

Ioana Şulea, triplă campioană naţională, 2015, 2016, 2017 a ieşit la atac. A postat pe o reţea de socializare toate costurile suportate în cei patru ani de culturism şi a precizat cum a fost păcălită de Federaţia naţională de specialitate care a uitat să-i deconteze mii de euro.

Patru ani au trecut de la primul meu concurs de bikini fitness, cu 23 de medalii şi 30 de participări - 11 medalii internaţionale la mondiale, europene, şi alte cupe private importante, dar şi 12 medalii naţionale şi la alte cupe din ţară, dintre care 5 titluri naţionale. Aşa îşi începe postarea Ioana Şulea, enumerând mai întâi de toate reuşitele sale în domeniu.

În 2015, după ce iese campioană naţională, Şulea merge la mondialele de juniori din San Salvador. Este anunţată încă înainte de plecare că medaliaţii îşi vor recupera banii dacă confirmă. Peste 2000 de euro cheltuie pe transport, cazare, taxă de înscriere. De la Federaţie nu vine nimic. 

Un an mai târziu ia aurul la Europene, devine campioană naţională de seniori pentru a doua oară, reuşeşte o performanţă unică pentru România la bikini fitness Arnold Classic Europe, dar tot pe banii ei. Mai mult de atât, Şulea câştigă titlul mondial în Republica Dominicană.

În 2017 rezultatele bune continuă, implicarea Federaţiei mai deloc. Şulea îşi face un calcul pe care îl publică. Ca total al celor 4 ani de sport sunt peste 7500 euro plătiţi către IFBB şi pentru deplasările la concursuri! Se adaugă dieta de off şi on season, suplimente, masaje, recuperare, haine şi tot ce are un sportiv nevoie. Suma, spune Şulea, sare de 25.000 euro. Bani care n-au mai fost decontaţi niciodată

Afla mai multe despre: culturismbikini fitnessioana suleaacuzefara precedentbanifederatia 

viewscnt
Articole similare