Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal monstru în Liga 1! Jucătorul dorit de FCSB a devenit liber de contract!

Scandal monstru în Liga 1! Jucătorul dorit de FCSB a devenit liber de contract!

Superliga

Comentarii

ACS Poli a mai pierdut un jucător. După săptămâni succesive de amânare a speţei lui Sebastian Mailat la comisiile federaţiei a fost publicată decizia definitivă a Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF.

Fotbalistul de 19 de ani a primit dreptate şi contractul său cu timişorenii a fost încheiat, totuşi, gruparea bănăţeană de Liga I mai are o cale de atac, pe care o va folosi. Preşedintele Sorin Drăgoi acuză hotărârea comisiei ca fiind absurdă şi aberantă şi anunţă că clubul va face recurs.

Preşedintele lui ACS Poli nu acuză jucătorul pentru că şi-a cerut drepturile. Lui Mailat, care conform informaţiilor apărute, avea un salariu de doar 3.800 lei pe lună deşi juca în elită, îi întârziase banii mai bine de patru luni de zile în vară.

Mailat s-a aflat în trecut pe lista de transferuri a lui FCSB.

DECIZIA COMISIEI

MAILAT ARPAD VS. ACS POLI TIMIŞOARA – Pretenţii financiare şi încetare raporturi contractuale – Admite, în parte, cererea precizată. Constată încetarea raporturilor contractuale pentru justă cauză, în temeiul art. 18 lit. a, teza a III-a din RSTJF, începând cu 27.09.2017. Respinge restul pretenţiilor ca neîntemeiate. Obligă clubul la plata taxei de procedură. Cu recurs. 

Afla mai multe despre: scandalliga 1acs poli timisoaracomisieliberprobleme 

viewscnt
Articole similare