Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Scut” pentru Puşcaş! Fostul internaţional sare în apărarea ”lunetistului” din atacul lui Edi Iordănescu: ”Trebuie să îi dăm credit”

”Scut” pentru Puşcaş! Fostul internaţional sare în apărarea ”lunetistului” din atacul lui Edi Iordănescu: ”Trebuie să îi dăm credit”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a început pregătirile pentru EURO 2024 cu un egal, 1-1 contra Irlandei de Nord, la capătul unui meci în care ”tricolorii” au evoluat sub aşteptările multor specialişti.

George Puşcaş, aflat la meciul cu numărul 39 sub tricolor, nu a avut nicio realizare pe plan ofensiv, reuşita naţionalei noastre fiind semnată de Dennis Man.

Atacantul lui Bari a fost criticat după meci de mulţi fani, care au susţinut că acesta nu ar merita să fie titularizat în următoarea partidă amicală, cu Columbia, ce se va disputa la Madrid.

Marian Aliuţă îi ia apărarea lui George Puşcaş: ”A avut evoluţii bune”

Aliuţă, fostul mijlocaş de la Steaua şi Rapid, este de părere că Ianis Hagi ar trebui să fie titular în meciul cu Columbia, datorită plusul de tehnică pe care îl aduce în jocul naţionalei noastre.

Mai mult decât atât, Marian Aliuţă a făcut ”scut” pentru Puşcaş, despre care a spus că a făcut câteva meciuri bune în ultimul timp.

”Nu au mai pierdut de 20 de meciuri, au jucători la echipe bune în Europa, jucători cunoscuţi au câstigat şi cu Spania, pentru noi e benefic să jucăm cu echipe puternice să vedem unde ne poziţionăm. 

Mai atractiv ar fi Ianis că e mai tehnic, mai plăcut publicului, dar şi Puşcaş, contestat cum este el, a avut evoluţii bune, mai ales pe final şi trebuie să îi dăm credit în continuare”, a spus Marian Aliuţă.

  • 11 goluri în 39 de meciuri la echipa naţională a marcat George Puşcaş. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 2.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: george puşcaşmarian aliuţăechipa naţională 

viewscnt
Articole similare