Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pun în vânzare biletele pentru România - Elveţia! Copiii sub 14 ani au acces gratuit la cele două tribune

Se pun în vânzare biletele pentru România - Elveţia! Copiii sub 14 ani au acces gratuit la cele două tribune

Echipa națională

Comentarii

Drumul tricolorilor spre EURO 2024 se încheie în luna noiembrie, cu Elveţia, pe Arena Naţională, partidă la finalul căreia am putea sărbători calificarea la turneul final.

România întâlneşte Elveţia, marţi, 21 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.

Biletele pentru meciul cu Elveţia vor fi disponibile online, începând de luni, 23 octombrie, ora 12:00, pe site-ul bilete.frf.ro, dar şi în aplicaţia Fan Arena by FRF.

Descarcă aplicaţia din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ţi cont (sau foloseşte un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) şi poţi cumpăra bilete la meciul României din preliminariile EURO 2024, cu Elveţia. Dacă ai deja aplicaţia mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat ultima versiune.

Preţuri bilete:

  • 35 lei – Peluze
  • 60 lei – Tribune
  • 300 lei – VIP albastru
  • 500 lei – VIP roşu

Copiii au acces gratuit în cele două tribune

Ca urmare a prezenţei numeroase a copiilor pe Arena Naţională, la meciul cu Andorra, în semn de mulţumire pentru atmosfera creată de copii şi comportamentul acestora, Federaţia Română de Fotbal va extinde sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune.

Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru comenzile în această zonă e necesară prezenţa a cel puţin unui copil şi se pot comanda maximum 5 bilete!

Biletele vor fi livrate în format digital, la adresa de mail înregistrată, după data de 5 noiembrie 2023!

Afla mai multe despre: romania-elvetiabiletefrf 

viewscnt
Articole similare