Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Selecţionerul nu-l va folosi titular pe Moldovan la EURO”. Cine se luptă pentru poarta naţionalei? ”Intervenţii senzaţionale”

”Selecţionerul nu-l va folosi titular pe Moldovan la EURO”. Cine se luptă pentru poarta naţionalei? ”Intervenţii senzaţionale”

Superliga

Comentarii

Prestaţiile bune din campionat ale lui Ştefan Târnovanu (23 de ani) îl pot face titular şi la echipa naţională, la EURO 2024, în locul lui Horaţiu Moldovan (26 de ani).

FCSB a remizat în deplasarea de la U Cluj, scor 0-0, în etapa a 26-a din Superliga României.

În poarta liderului a apărut din nou Ştefan Târnovanu, care a reuşit să scape fără gol primit. 

Acesta a fost remarcatul din partea roş-albaştrilor, datorită penalty-ului apărat în faţat lui Dan Nistor, în minutul 16.

Târnovanu, titular la EURO? Vestea care îl scoate din calcule pe Horaţiu Moldovan

Astfel, FCSB continuă să fie echipa cu cea mai bună apărare din campionat. După 26 de etape, formaţia pregătită de Elias Charalambous a primit doar 21 de goluri.

Iar Ştefan Târnovanu este cerut să fie titular şi în poarta echipei naţionale la EURO 2024. În preliminarii, Horaţiu Moldovan a îngerul păzitor al tricolorilor, dar nu a mai jucat nici măcar un meci de transferul său la Atletico Madrid.

Fostul portar din prima ligă a României, Răzvan Pleşca, este de părere că Edi Iordănescu nu va conta pe Moldovan la turneul final din Germania, ci competiţia pentru buturile naţionalei se va da între Târnovanu şi experimentatul Florin Niţă, în prezent la Gaziantep, în Turcia.

”Are şanse reale să fie titular la EURO! Dacă va continua aşa, pentru că în partida cu U. Cluj a apărat bine, a scos şi execuţia lui Nistor de la 11 metri, care nu a fost una proastă. Târnovanu are o intervenţie senzaţională şi nu e prima în acest sezon.

Eu cred că selecţionerul nu-l va folosi titular pe Moldovan la EURO, cred că lupta se dă între Târnovanu şi Niţă”, a declarat Pleşca, conform Prima Sport.

De-a lungul carierei, Răzvan Pleşca a jucat la echipele: FC Naţional, Poli Iaşi, Gaz Metan Mediaş şi FC Botoşani.

Afla mai multe despre: stefan tarnovanuhoratiu moldovanflorin nitafcsbrapidatletico madridechipa nationala 

viewscnt
Articole similare