Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semne bune pentru naţionala României! Două dintre adversarele tricolorilor de la EURO au călcat strâmb în amicale

Semne bune pentru naţionala României! Două dintre adversarele tricolorilor de la EURO au călcat strâmb în amicale
Comentarii

Echipa naţională a Austriei a învins sâmbătă naţionala din Slovacia, în deplasare, scor 2-0, într-un amical disputat la Bratislava. Într-un alt meci, la Dublin, Irlanda şi Belgia au încheiat la egalitate, 0-0.

La Bratislava, austriecii au deeschis scorul în primul minut de joc, prin Christoph Baumgartner, pentru ca în minutul 82 Andreas Weimann să stabilească rezultatul final, 2-0 pentru Austria. Pe banca de rezerve a echipei antrenate de Ralf Rangnick a luat loc şi fundaşul central de origine română Flavius Daniliuc, de la Red Bull Salzburg.

În amicalul de la Dublin, gazdele au ratat un penalti în minutul 28, prin Evan Ferguson, în timp ce artileria grea a belgienilor, formată din Trossard, Openda şi Bakayoko, nu a reuşit să îl învingă pe portarul irlandez Caoimhin Kelleher. Irlanda – Belgia s-a încheiat 0-0

Slovacia a încasat cel mai rapid gol din istoria fotbalului internaţional

Austriacul Christoph Baumgartner a marcat sâmbătă, în secunda şase a partidei amicale cu Slovacia, cel mai rapid gol înregistrat în fotbalul internaţional, relatează Reuters.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani a sprintat de la centrul terenului şi a trecut de trei adversari înainte de a trimite mingea în plasă un şut din afara careului.

În timp ce suporterii slovaci priveau neîncrezători, austriecii din tribună au sărbătorit, iar mijlocaşul lui RB Leipzig a fost înconjurat de coechipierii săi entuziasmaţi.

Golul a venit mai devreme decât cel înscris de Lukas Podolski pentru Germania împotriva Ecuadorului, în 2013. Atunci, mingea a ajuns în poartă după şapte secunde de joc

 

Afla mai multe despre: irlandabelgia 

viewscnt
Articole similare