Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serena Williams şi Caroline Wozniacki au pierdut finala de dublu de la Auckland. Americanca donează premiile primite în Noua Zeelandă

Serena Williams şi Caroline Wozniacki au pierdut finala de dublu de la Auckland. Americanca donează premiile primite în Noua Zeelandă

Tenis

Comentarii

Americanca Serena Williams şi daneza Caroline Wozniacki au pierdut, duminică, finala de dublu de la Auckland, un turneu de categorie WTA International.

Ele au fost învinse, cu scorul de 6-4, 6-4, de cuplul american Asia Muhammad/Taylor Townsend.

Tot duminică, Serena Williams, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 1, a câştigat proba de simplu a turneului de la Auckland, primul ei trofeu după ce a născut o fetiţă, în septembrie 2017. Ea a revenit în competiţii în martie 2018.

Americanca de 38 de ani a dispus în finală de compatrioata ei Jessica Pegulla, locul 82 WTA, cu scorul de 6-3, 6-4.

Serena Williams şi Caroline Wozniacki au pierdut finala de dublu de la Auckland

Serena Williams câştigase ultima dată un trofeu în ianuarie 2017, la Australian Open. De atunci, ea a jucat cinci finale, la Wimbledon de două ori, la US Open de două ori şi la Toronto, toate pierdute.

În cariera ei, Serena Williams a câştigat 73 de titluri la simplu, din care 23 de grand slam-uri.

Fostul lider WTA a anunţat că va dona premiile primite la Auckland, 43.000 de dolari pentru proba de simplu şi 3.600 de dolari la dublu, victimelor incendiilor din Australia.

Afla mai multe despre: serena williamscaroline wozniacki 

viewscnt
Articole similare