Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a reluat Claudiu Niculescu antrenamentele? Echipa din Voluntari a rămas fără atacant

Şi-a reluat Claudiu Niculescu antrenamentele? Echipa din Voluntari a rămas fără atacant

Superliga

Comentarii

FC Voluntari trece prin momente complicate. Echipa antrenată de Claudiu Niculescu a fost eliminată din cupa României de o echipă de ligă secundă şi a rămas şi fără atacanţi.

Claudiu Niculescu va trebui să improvizeze la partida de campionat pe care echipa sa o va disputa, în această seară, în compania celor de la Juventus Bucureşti. Bălan s-a accidentat destul de grav şi va lipsi pentru cel puţin 2-3 săptămâni din anturajul echipei, iar Tudorie s-a accidentat şi el şi va lipsi conform spuselor lui Niculescu pentru o perioadă şi mai lungă.

Dată fiind perioada dificilă prin care trece echipa, în compartimentul ofensiv, reporterii prezenţi la conferinţa de presă premergătoare partidei Voluntari - Juventus Bucureşti nu s-au sfiit să-l întrebe pe Claudiu Niculescu dacă şi-a reluat antrenamentele pentru a intra în teren la meciul cu Juventus. ”Nu, nu m-am antrenat, dar repet, chiar dacă suntem în această situaţie grea, în acest moment, trebuie să găsim soluţii, noi antrenorii trebuie să găsim soluţii”, a susţinut antrenorul celor de la Voluntari, Claudiu Niculescu.

Voluntari va primi vizita lui Juventus Bucureşti, în primul meci al zilei în Liga 1, astăzi, de la ora 18:00, LIVE pe Telekom Sport 1. Cele mai tari faze VIDEO sunt disponibile, în timp real, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fc voluntarijuventus bucurestuiliga 1claudiu niculescu,  

viewscnt
Articole similare