Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a schimbat din nou echipa! Unde a ajuns să joace Răzvan Ochiroşii, cel mai tânăr marcator al FCSB-ului în cupele europene

Şi-a schimbat din nou echipa! Unde a ajuns să joace Răzvan Ochiroşii, cel mai tânăr marcator al FCSB-ului în cupele europenegalerie foto

Stranieri

Comentarii

Răzvan Ochiroşii a făcut încă un pas înapoi. Ajuns la 28 de ani, jucătorul de bandă stângă s-a transferat la Unionistas de Salamanca, echipă care evoluează în liga a patra a Spaniei. Ochiroşii au fost împrumutat de la CD Guijuelo - club care joacă în liga a treia spaniolă.

Răzvan Ochiroşii îşi continuă aventura în ligile inferioare din fotbalul spaniol. Unionistas de Salamanca a anunţat pe site-ul oficial că l-a împrumutat până în vară, de la CD Guijuelo. Ochiroşii a acceptat astfel să lase liga a treia spaniolă pentru liga a patra. Unionistas de Salamanca se află pe primul loc în seria sa, cu două puncte avansă faţă de poziţia secundă şi este favorită la promovare.



Ochiroşii a fost considerat o mare speranţă a fotbalului românesc şi deţine recordul pentru cel mai tânăr marcator din istoria FCSB-ului, în cupele europene. S-a întâmplat în august 2006, într-un meci cu Gorica, din preliminariile Ligii Campionilor. Ochiroşii avea atunci 17 ani, 4 luni şi 20 de zile.



Mijlocaşul stânga a suferit însă o accidentare gravă la genunchi, pe când avea doar 19 ani, un moment care i-a stopat ascensiunea.

Afla mai multe despre: razvan ochirosiifcsbsalamanca 

viewscnt
Articole similare