Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-au luat gândul de la Radu Drăguşin. Gazzetta dello Sport anunţă: ”Au dispărut”. Echipa care nu-şi poate permite transferul fundaşului român

Şi-au luat gândul de la Radu Drăguşin. Gazzetta dello Sport anunţă: ”Au dispărut”. Echipa care nu-şi poate permite transferul fundaşului român

Stranieri

Comentarii

Iminentul transfer al lui Radu Drăguşin (21 de ani) poate bate toate recordurile în materie de jucători români, iar italienii de la Gazzetta dello Sport au făcut un anunţ important cu privire la fundaşul central al celor de la Genoa.

Radu Drăguşin a avut un an 2023 de excepţie, atât la Genoa, cât şi la naţionala României, cu care va fi prezent şi la EURO 2024.

Iar evoluţiile sale constante şi consistente l-au transformat în unul dintre cei mai curtaţi fundaşi centrali din Europa.

Pe urmele sale stau la pândă cluburi uriaşe din fotbalul occidental, precum Real Madrid, Barcelona, Tottenham, Newcastle şi AC Milan pentru a-l transfera.

Prin urmare, aşa cum era de aşteptat, Radu Drăguşin a fost şi subiectul unui articol în celebrul Gazzetta dello Sport, întrucât fundaşul român a apărut şi pe lista celor de la Atalanta.

Dar jurnalitşii italieni anunţă faptul că suma cerută de Genoa în schimbul tânărului fundaş central este considerată prea mare de oficialii celor de la Atalanta, care ar merge spre o altă variantă, mai ieftină: Cristhian Mosquera, de la Valencia.

Iar în ”finala” pentru transferul lui Drăguşin ar fi rămas Arsenal şi Tottenham, cea din urmă având cele mai mari şanse de a reuşi mutarea.

”De ce îl vrea Atalanta pe Mosquera? Pentru că alte variante au dispărut. Cum e Radu Drăguşin, pe care Genoa cere între 30 şi 35 de milioane de euro. Arsenal, dar mai ales Tottenham au argumente mult mai apropiate de aspiraţiile clubului său”, anunţă reputatul cotidian italian.

În cazul în care Radu Drăguşin va face pasul la o echipă care va plăti în schimbul său suma de 30 de milioane de euro, atunci fundaşul ar deveni cel mai scump jucător român din istorie. Până acum, recordul este deţinut de Adi Mutu, cu cele 19 milioane date de Chelsea pe el, celor de la Parma, în 2003.

Ce fel de fundaş central vrea să transfere Postecoglou la Tottenham

”De picior stâng sau de picior drept, nu contează. Trebuie să fie jucătorul potrivit. Avem nevoie de un singur jucător pe acea poziţie care ne poate oferi mai multă profunzime şi care are capacitatea de a schimba jocul”, a declarat Ange Postecoglou, citat de Fabrizio Romano.

Afla mai multe despre: radu dragusinstranieriatalantatottenhamarsenal 

viewscnt
Articole similare