Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a vorbit pentru prima dată după vestea mare primită azi în cazul de dopaj: "Mă bucur. Mulţumesc"

Simona Halep a vorbit pentru prima dată după vestea mare primită azi în cazul de dopaj: "Mă bucur. Mulţumesc"galerie foto

Simona Halep

Comentarii

Fostul lider WTA, Simona Halep (32 de ani), a oferit o primă reacţie în social media, după ce TAS a fixat data în care va fi judecat apelul în cazul de dopaj. Jucătoarea de tenis e hotărâtă să-şi demonstreze nevinovăţia.

Prima reacţie a Simonei Halep după anunţul important făcut în cazul de dopaj

Simona Halep a depus apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv împotriva deciziei de suspendare a sa pe o perioadă de patru ani pentru dopaj la 24 octombrie. Conform listei de audieri de pe site-ul TAS, cazul Simonei Halep ei va fi analizat în perioada 7-9 februarie.

De la Paris, Simona Halep a transmis un mesaj elocvent cu privire la cariera sa, în urmă cu câteva zile, iar acum a revenit cu prima reacţie despre apel. 

"Curtea de Arbitraj Sportiv a decis ca audierile în cazul meu să fie între 7-9 februarie 2024. Mă bucur că am posibilitatea de a-mi prezenta şi demonstra nevinovăţia în faţa unui tribunal independent. Mulţumesc!", a spus Simona Halep, pe Instagram. 

Anunţul oficial: cazul Simonei Halep, analizat de TAS în luna februarie

07-09.02.24 - CAS 2023/A/10025 Simona Halep v. International Tennis Integrity Agency (ITIA), este anunţul de pe site-ul Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat la 12 septembrie că un tribunal independent a suspendat-o pe jucătoarea română de tenis Simona Halep pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Simona Halep a anunţat, într-un mesaj pe Instagram, că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), după ce a fost suspendată patru ani pentru dopaj.

Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, suspendare pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate. Ca atare, suspendarea fostului număr unu mondial este valabilă de la 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026. 

Galerie foto cu Simona Halep

 Galerie foto

Afla mai multe despre: simona halep dopajsimona halep suspendatasimona halep tascaz simona halep 

viewscnt
Articole similare