Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, mesaj disperat: "Sunt tristă din acest punct de vedere"

Simona Halep, mesaj disperat: "Sunt tristă din acest punct de vedere"

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a alăturat eforturilor lui Ion Ţiriac şi Ilie Năstase de a reintroduce Arenele BNR în circuitul sportiv declarând că îşi doreşte o arenă centrală, pe care să joace meciurile din Cupa Federaţiei şi că i-a transmis acest lucru premierului Mihai Tudose.

"Sunt tristă din acest punct de vedere. Am jucat în 2014 pe central şi a chiar fost o atmosferă deosebită, foarte mulţi oameni au venit, tribunele au fost pline. Am jucat în 2016 turneul şi am jucat pe un teren improvizat, pe o arenă centrală improvizată şi nu au mai fost atât de mulţi oameni, atmosfera nu a fost nici pe departe la fel.

Tot ce îmi doresc este să avem un teren central, unde să jucăm şi Fed Cup şi sunt sigură că şi fetele vor asta. Publicul ne ajută întotdeauna şi ar fi o atmsoferă cum avem şi la Cluj, când jucăm, de 8.000 de oameni. Mi-aş dori foarte mult să avem acest teren şi să facem din nou turneul pe acel teren şi să jucăm cu foarte mulţi susţinători. Ar fi o pierdere foarte mare (n.r. - să nu se mai dispute turneul WTA) pentru tenisul românesc, mai ales acum, când suntem destul de multe în prima sută. Este frumos şi, după cum vedem cu toţii, mulţi copii vin la tenis. Ar fi păcat să pierdem acest turneu", a declarat Halep, care a semnat o petiţie în acest sens.

 
VIDEO | Conferinţa integrală. Halep, Ţiriac, Năstase şi alţi mari jucători de tenis luptă pentru Arenele BNR 

Afla mai multe despre: simona halepion ţiriacilie năstasearenele bnr 

viewscnt
Articole similare