Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep şi Irina Begu şi-au aflat adversarele din finala probei de dublu de la Shenzhen Open

Simona Halep şi Irina Begu şi-au aflat adversarele din finala probei de dublu de la Shenzhen Open

Tenis

Comentarii

Perechea cehă Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cap de serie numărul 1, s-a calificat, vineri, în finala probei de dublu de la Shenzhen Open, şi va întâlni în ultimul act echipa Simona Halep/Irina Begu. Siniakova şi Halep vor fi adversare şi în finala de simplu la turneul din China.

Krejcikova şi Siniakova au trecut în semifinale de perechea Lesley Kerkhove/Ligia Marozava (Olanda/Belarus), scor 7-5, 3-6,10-4.

Simona Halep şi Irina Begu s-au calificat în finală tot vineri, învingând în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-7 (4), 10-6, cuplul Anna Blinkova/Nicola Geuer (Rusia/Germania).

Finala de simplu de la Shenzhen, Simona Halep (locul 1 WTA) - Katerina Siniakova (locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6), va avea loc sâmbătă, de la ora 08.00. După această finală va urma ultimul act la dublu.

Simona Halep nu este pentru prima dată atât în finala de simplu, cât şi în cea de dublu la un turneu. În 2016, Halep a înregistrat aceeaşi performanţă la turneul de categorie Premier 5 de la Montreal. Atunci, ea a câştigat la simplu, dar a pierdut finala la dublu, pe care a jucat-o în echipă cu Monica Niculescu.

Afla mai multe despre: simona haleptenis femininwtashenzhen open,  

viewscnt
Articole similare