Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie incredibilă pentru Florin Costea! Fostul stelist e din nou liber de contract

Situaţie incredibilă pentru Florin Costea! Fostul stelist e din nou liber de contract

Fotbal intern

Comentarii

Schimbări majore la ACS Şirineasa, liderul detaşat al Seriei a 4-a din Liga a III-a, cu 36 de puncte obţinute, şapte mai multe decât locul 2, în primele 14 etape.

Nu mai puţin de 10 jucători şi-au reziliat astăzi contractele cu gruparea vâlceană, iar printre ei se numără şi atacantul Florin Costea (32 de ani), anunţă Liga2.ro.

Conform sursei citate, jucătorii au fost informaţi că în spatele deciziei stă o "reducere semnificativă a bugetului", informaţie infirmată însă de antrenorul principal al echipei, Dan Vasilică.

"S-au reziliat, într-adevăr, câteva contracte, dar se ştia dinainte că sunt câţiva jucători care vor să plece, alţii au jucat mai puţin. Astăzi li s-a dat salariile, totul la zi. Dacă s-ar reduce bugetul nu s-ar plăti totul la zi, nu? Noi suntem la zi cu absolut totul. Cine a vrut să plece i s-au dat hârtiile. Toate aceste decizii sunt normale. La orice echipă sunt jucători care îşi mai reziliază, care cer acordul de transfer. Din ce ştiu, mai sunt de venit mâine o jumătate din jucători cu care se va discuta. Aş fi vrut să rămână toţi, dar dacă unii au cerut să plece...", a declarat Dan Vasilică, citat de Liga2.ro.

Afla mai multe despre: florin costealiga 3,  

viewscnt
Articole similare