Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Solskjaer urmează să fie demis de pe banca lui Manchester United. Presa britanică a anunţat deja cine e marele favorit pentru a-l înlocui pe norvegian

Solskjaer urmează să fie demis de pe banca lui Manchester United. Presa britanică a anunţat deja cine e marele favorit pentru a-l înlocui pe norvegiangalerie foto
Comentarii

Antonio Conte ar putea prelua echipa Manchester United în locul lui Ole Gunnar Solskjaer, scrie presa internaţională.

Sky Sports scrie că nu este nicio îndoială că italianul va fi noul manager al clubului, Solskjaer fiind extrem de criticat după eşecul cu Liverpool, scor 0-5, din campionat.

Manchester United nu a anunţat deocamdată concedierea lui Solskjaer, însă BBC susţine că acesta a pierdut şi sprijinul jucătorilor.

Managerul norvegian o antrenează pe Manchester United din 2018. Conte a pregătit-o ultima oară pe Inter Milano, de unde a plecat la 25 mai.

Antonio Conte e marele favorit. Ce anunţă jurnaliştii italieni

”Primul pas trebuie să fie decizia finală a consiliului de administraţie cu privire la situaţia lui Ole Gunnar Solskjær. Discuţiile din interiorul clubului sunt încă în desfăşurare cu privire la modul de gestionare a crizei. Antonio Conte ar fi pregătit să discute cu Manchester United despre proiect” , a explicat jurnalistul italian, Fabrizio Romano.

Un alt jurnalist italian, Gianluca di Marzio anunţă şi el că Antonio Conte este principalul favorit pentru a prelua conducerea tehnică a lui Manchester United: ”Numele care răsună cel mai tare dinspre Old Trafford este cel al lui Antonio Conte. United se gândeşte serios la antrenorul italian după ce Solskjaer a câştigat doar două din ultimele şapte jocuri” , scrie Di Marzio.

Afla mai multe despre: antonio conte 

viewscnt
Articole similare