Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu a vorbit despre transferul lui Jovan Markovic de la Craiova: ”E încă tânăr!” EXCLUSIV

Sorin Cârţu a vorbit despre transferul lui Jovan Markovic de la Craiova: ”E încă tânăr!” EXCLUSIV
Comentarii

Jovan Markovic, atacantul Craiovei, a fost dorit în Serbia de Steaua Roşie Belgrad.

Al doilea golgheter al Universităţii Craiova ar fi putut ajunge la cea mai mare echipă a Serbiei, Steaua Roşie, dar oltenii au considerat că suma de transfer propusă era derizorie. Deşi presa din Serbia a anunţat că cele două cluburi s-au înţeles, mutarea nu s-a rezolvat, din cauza sumei de transfer.

Steaua Roşie a înaintat doar un milion de euro pentru atacantul cu origini în Serbia, aspect care nu l-a mulţumit pe Sorin Cârţu. Transferul lui Markovic a fost adus din nou în discuţie, dar Sorin Cârţu nu a dorit să audă. 

Preşedintele oltenilor susţine că pe cei de la Craiova nu i-a interesat acest transfer. El afirmă că atacantul trebuie să evolueze în continuare pentru Craiova, deoarece este încă tânăr. 

”E încă tânăr!” 

”Nu discutăm problema asta, nu ne-a interesat. Markovic trebuie să joace pentru Craiova, e încă tânăr. E un program dificil, trebuie să acţionăm în consecinţă”, a spus Sorin Cârţu, în exclusivitate, la OrangeSport. 

În ultima stagiune, Steaua Roşie Belgrad a reuşit să cucerească la limită titlul, în faţa rivalei Partizan, cu 100 de puncte, la două lungimi în faţa urmăritoarei echipe.

Aşadar, jucătorii lui Dejan Stankovic vor evolua în preliminariile Champions League în sezonul care urmează, începând din al treilea tur.

Afla mai multe despre: craiova-jovan markovic-steaua roşie belgrad 

viewscnt
Articole similare