Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spania s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor! ”Furia Roja” a câştigat la Milano, iar Ferran Torres a marcat o ”dublă”

Spania s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor! ”Furia Roja” a câştigat la Milano, iar Ferran Torres a marcat o ”dublă”

Fotbal

Comentarii

Spania a câştigat în faţa Italiei şi a pus capăt seriei de meciuri fără înfrângere a naţionalei lui Roberto Mancini

Învingătorii au marcat prin Ferran Torres, în minutele 17 şi 45+2. Pentru Italia a înscris Pellegrini, în minutul 83. De la italieni a fost eliminat Bonucci, în minutul 42.

Spania merge în finala Ligii Naţiunilor

Reprezentativa Spaniei a învins, miercuri seară, la Milano, cu scorul de 2-1, selecţionata Italiei, şi s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor.

Luis Enrique a surprins şi a decis să înceapă din primul minut cu debutantul Gavi. Puştiul minune al Barcelonei a doborât un record istoric pentru reprezentativa Spaniei şi a avut o prestaţie foarte bună contra Italiei.

Spania a mizat pe un 4-3-3 clasic, în care Ferran Torres a fost de cele mai multe ori, cel mai avansat om al echipei lui Luis Enrique. Înconjurat de jucători rapizi şi tehnici precum Sarabia şi Oyarzabal, atacantul lui Manchester City şi-a făcut excelent datoria. A marcat de două ori în primele 45 de minute, de fiecare dată, din pasele jucătorului de 70 de milioane de euro al lui Real Sociedad, Mikel Oyarzabal.

În primele 45 de minute, italienii nu au găsit cele mai bune soluţii pentru a bloca Spania. Cu Bernardeschi, Insigne şi Chiesa în ofensivă, naţionala lui Mancini s-a blocat între Pau Torres şi Aymeric Laporte, iar linia mediană nu a putut salva nimic în faţa maşinăriei de pase a spaniolilor. Când Bonucci a fost eliminat în minutul 42 după ce l-a lovit pe Busquets cu cotul, partida italienilor părea gata.

Torres a marcat imediat al doilea gol al său, iar Spania a controlat totul, mult mai uşor. Abia în minutul 83, Italia a început să aibă speranţe. Finalul s-a aprins în urma unei faze fixe la poarta italienilor, atunci când Spania a pierdut mingea, iar pe contră, Lorenzo Pellegrini a marcat din pasa lui Chiesa.

S-a terminat 2-1 pentru Spania care câştigă prima semifinală. În cea de-a doua se vor duela Belgia şi Franţa. Finala e programată duminică, de la aceeaşi oră.

Afla mai multe despre: liga naţiunilor 

viewscnt
Articole similare