Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadion cu dedicaţie, inaugurare pentru Lia Olguţa Vasilescu! Noul "Oblemenco" se inaugurează de ziua fostului primar

Stadion cu dedicaţie, inaugurare pentru Lia Olguţa Vasilescu! Noul "Oblemenco" se inaugurează de ziua fostului primar
Comentarii

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a anunţat, că procedura de recepţie a noului stadion este în stare avansată, dar a precizat că nu poate să garanteze disputarea meciului CS Universitatea Craiova - Slavia Praga pe această arenă.

"Este o dată pe care clubul a avansat-o. Este dorinţa lor, dar să nu uităm că au mai avansat şi alte date. Şi 24 octombrie, 29 octombrie. Acum 10 noiembrie. Din punctul de vedere al Primăriei, ele nu pot să fie o certitudine decât în momentul când se întâmplă cele două proceduri. E ca şi cum aş spune eu cum se termină meciul", a afirmat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Primarul Craiovei spune că a vorbit cu conducerea clubului din Liga 1: "Am avut discuţii cu ei. Ne-am arătat dorinţa şi speranţa să fie până în data de 10 noiembrie totul realizat. Dar noi nu ne-am dat niciun acord, pentru că nu putem. Nu poate să stabilească clubul când face inaugurarea stadionului. Clubul poate stabili când joacă un meci. Aşa a stabilit şi data de 29 pentru meciul cu Steaua. Nu s-a putut ţine în Craiova, dar meciul s-a jucat la Severin. Dacă a stabilit amical cu Slavia Praga, dar arena nu e gata, pot să joace la Severin sau pe Arena Naţională".

Interesant că primul meci pe care CSU Craiova l-ar avea de jucat acasă, pe noul stadion din Bănie ar fi cu Juventus Bucureşti pe 18 noiembrie. Chiar ziua de naştere a fostului primar al Craiovei, în prezent ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Afla mai multe despre: lia olguţa vasilescucraiovainaugurarestadiondeciziepsdprimarion oblemenco 

viewscnt
Articole similare