Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoican are planuri mari la Iaşi: "Ne-am impus un obiectiv îndrăzneţ"

Stoican are planuri mari la Iaşi: "Ne-am impus un obiectiv îndrăzneţ"

Fotbal intern

Comentarii

CSM Poli Iaşi a învins-o pe Chiajna şi a egalat-o în clasament pe Dinamo.

Flavius Stoican are speranţe că echipa sa poate prinde play-off-ul.

"Am avut ocazii multe, am şi marcat 3 goluri. La un moment dat au revenit în joc şi era un scor periculos. Mă bucur pentru Andrei Cristea că a marcat. A intrat bine, a marcat. Bravo lui! E un exemplu pentru toţi.

Acum toată lumea vorbeşte la superlativ de Cristea, de Platini, de toţi. Eu le-am spus că importantă e calitatea minutelor jucate, nu cantitatea.

Noi avem un lot schimbat în totalitate. Nu e uşor, dar noi ne-am impus un ţel îndrăzneţ. Jucăm frumos, nu mai facem greşeli copilăreşti. Eu sunt încrezător că putem scoate un rezultat bun cu CFR, în următorul meci".

Andrei Cristea
"Scorul a fost 3-1, dar în realitate meciul n-a fost uşor. Am marcat golul prin care am închis meciul pe final. Eu îmi fac treaba de fiecare dată, indiferent cât joc.

Nu vreau să vorbesc despre play-off, mai sunt multe meciuri. Eu mi-aş dori să continuăm să jucăm aşa cum am făcut-o azi".

Cosmin Frăsinescu
"Am început să legăm victoriile. Am creat o stare de spirit pozitivă la Iaşi şi ne dă speranţe.

Mister a pregătit foarte bine acest meci. Am învăţat şi din greşelile trecutului. Dacă am prinde play-off-ul, ar fi ca şi cum am fi câştigat campionatul. Eu sunt optimist. Situaţii grele au mai fost la Iaşi, din punct de vedere financiar şi sunt convins că se vor rezolva, se vor găsi soluţii".

Afla mai multe despre: csm poli iaşiflavius stoicanchiajna 

viewscnt
Articole similare