Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stop la transferuri. O legendă a lui Manchester United cere interdicţie pentru cluburile care reduc salariile

Stop la transferuri. O legendă a lui Manchester United cere interdicţie pentru cluburile care reduc salariile

Premier League

Comentarii

Fostul internaţional englez Gary Neville cere interzicerea achiziţiilor de jucători în această vară pentru cluburile care invocă sărăcia şi reduc salariile angajaţilor şi fotbaliştilor în timpul pandemiei de coronavirus.

"Ce vreau să spun în mare, aceste discuţii de transfer, Kane pentru 200 de milioane de lire sterline, Sancho pentru 100 de milioane de lire sterline, transferurile pe sume mari de bani subminează complet discuţiile purtate cu jucătorii. Dacă ai reduceri de 30 la sută în cadrul clubului şi vorbeşti de cheltuirea unui miliard pe jucători, atunci ar trebui pusă o interdicţie la transferuri. Este foarte dificil pentru jucători să vadă un transfer de 200 de milioane lire sterline câteva săptămâni mai târziu. Nu mi se pare corect. Nu iese fum fără foc şi aş sugera Premier League să oprească acest lucru şi să pună o interdicţie de transferuri pentru toate cluburile care încearcă să le reducă salariile jucătorilor. Jucătorii sunt înşelaţi de cluburi", a declarat Neville, potrivit dailymail.co.uk.

Mai multe cluburi engleze au redus salariile angajaţilor, din cauza pandemiei de coronavirus, dar nu există încă un acord pentru reducerea salariilor jucătorilor.

Cluburile Tottenham, Newcastle, Norwich, Bournemouth şi Sheffield United au fost criticate pentru că au plasat personalul care nu joacă în şomaj tehnic, ceea ce înseamnă că guvernul va acoperi 80 la sută din salarii, până la 2.500 de lire sterline pe lună.

În vârstă de 45 de ani, Neville a jucat peste 400 de meciuri pentru Manchester United. El are 85 de selecţii în prima reprezentativă a Angliei.

Afla mai multe despre: gary nevillemanchester unitedpremier league 

viewscnt
Articole similare