Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sud-africanul Cobus Reinach a primit ameninţări cu moartea după eliminarea Franţei în sferturi

Sud-africanul Cobus Reinach a primit ameninţări cu moartea după eliminarea Franţei în sferturi

Rugby

Comentarii

Directorul de rugby al federaţiei sud-africane, Rassie Erasmus, a anunţat pe X că sportivul Cobus Reinach, titular în meciul cu Franţa din sferturile Cupei Mondiale, a fost ţinta unor ameninţări cu moartea, informează L’Equipe.

Ca răspuns la un mesaj în care Erasmus a fost prezentat ca ironizând Franţa şi Irlanda, care au fost eliminate în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de Africa de Sud şi, respectiv, Noua Zeelandă, Erasmus a negat în primul rând orice astfel de ironie. Apoi a ripostat, menţionând ameninţările.

“Evident, nu este adevărat. Din nefericire, aceste ameninţări i-au fost adresate lui Cobus Reinach!!! Nu este frumos şi să vadă astfel de lucruri spuse despre băiatul lor nu este frumos şi afectează o mamă şi un tată! Dar nu ne vom plânge, vom merge mai departe!!!”, a notat Erasmus pe X, comentând un mesaj foarte dur de ameninţare în care scria, între altele: “Sper că atunci când te vei întoarce la Montpellier vei fi omorât de francezi”.

Reinach, în vârstă de 33 de ani, este legitimat la Montpellier din 2020.

Duminică, la Saint-Denis, naţionala Africii de Sud a eliminat Franţa în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de Rugby, scor 29-28.

Afla mai multe despre: cupa mondiala de rugbycobus reinach 

viewscnt
Articole similare