Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, cerut de urgenţă la un club din Superligă. ”Doar ei l-ar putea aduce în România”

Şumudică, cerut de urgenţă la un club din Superligă. ”Doar ei l-ar putea aduce în România”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de Al Raed la începutul verii. Fostul antrenor al Rapidului s-a autopropus pentru o revenire la echipa sa de suflet, dar patronatul formaţiei din Giuleşti a mers pe mâna lui Cristiano Bergodi.

Deşi a adus câţiva jucători cu nume în această vară, Universitatea Cluj a dezamăgit crunt în primele două etape din noul sezon. ”Şepcile roşii” au obţinut un punct norocos la Ploieşti, dar au pierdut categoric cu Rapid, scor 0-3. Multe voci spun că Toni Petrea este deja pe picior de plecare, iar numele lui Eugen Neagoe stă pe buzele suporterilor lui ”U”, după ce fosta glorie a Universităţii Craiova a plecat din Bănie în urma egalului cu Oţelul Galaţi.

Şumudică, cerut de urgenţă la un club din Superligă. ”Doar el l-ar putea aduce în România”

Fost coechipier cu Şumudică la Rapid, Rober Niţă este de părere că fostul antrenor al Astrei ar fi ideal pentru ”U” Cluj. În plus, Niţă nu crede că salariul ar fi un impediment pentru conducerea clubului în cazul în care cele două părţi s-ar aşeza la masa negocierilor.

"Orice poţi să spui de Şumudică, că e nebun, că e slobod la gură, dar în acelaşi timp e foarte inteligent. Vede jocul foarte bine şi ia nişte decizii foarte bune. Eu mi-aş dori, dar n-aş vedea unde. La Rapid, indiferent cât se va schimba el, nu cred că, atât cât timp va fi tripleta Şucu - Angelescu - Niculae, nu va antrena Rapid. La Steaua (n.r - FCSB) nu cred că îi dă Gigi pe ăia afară, pentru că au şanse mari să ia campionatul. Craiova tocmai l-a pus pe Reghecampf. Cealaltă Craiova tocmai l-a pus pe Dică, Sepsi tocmai l-a pus pe Ciobotariu. La Dinamo nu se pune problema, nu e caşcaval. CFR l-a pus pe Mandorlini, deci cred că piaţa, în momentul de faţă, până în septembrie, e cam închisă la echipele cu caşcaval, care vor să prindă primele 6.

U Cluj ar fi o variantă, pentru că se vorbeşte tot mai des de schimbarea lui Petrea. Ştiu sigur că Neagoe a fost contactat. Poate U Cluj. Sunt bani mulţi anul ăsta, lotul e bun, chiar azi semnează vreo patru jucători. Bani sunt acolo. Cred că Clujul ar fi singura echipă care ar putea să-l aducă pe Şumudică înapoi în campionatul României. Condiţii de pregătire bune, stadion frumos, suporteri pătimaşi şi cred că Şumudică i-ar face să joace fotbal în comparaţie cu ceea ce este la momentul actual cu Toni Petrea.

Şumudică ar fi mult mai indicat, e şi mai scump, dar sunt o grămadă de salarii de 10.000 - 12.000 la Cluj. S-ar găsi 15.000 - 18.000 pentru Şumudică. Pentru România sunt bani foarte, foarte buni. Eu mi-aş dori, datorită promisiunii făcute de Şumi, să-şi găsească în România. Aş vrea să-l urmăresc în România. Jur că dacă va semna cu o echipă din România o să devin un susţinător al echipei respective doar pentru a-l observa pe Şumi şi să văd dacă el se va schimba cum a spus", a spus Robert Niţă pe contul personal de Youtube.

 

 

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare