Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică i-a surprins din nou pe turci: ”Aceste mişcări tactice neobişnuite i-au uimit pe fani!” Ce a făcut în ultimul meci

Şumudică i-a surprins din nou pe turci: ”Aceste mişcări tactice neobişnuite i-au uimit pe fani!” Ce a făcut în ultimul meci

Stranieri

Comentarii

Kayserispor a reuşit să câştige cu 3-1 meciul cu Antalyaspor, în prima manşă a Cupei Turciei. Echipa antrenată de Marius Şumudică a fost condusă la pauză, dar a revenit spectaculos în repriza a doua. Turcii au rămas însă uimiţi de tactica lui Şumudică.

Şumudică a introdus mai multe rezerve cu Antalyaspor, dar Kayserispor a suferit. Antrenorul român n-a aşteptat prea mult şi a făcut o dublă schimbare în minutul 31, deşi nu se accidentase niciun jucător. Atunci, l-a scos pe Stojiljkovic şi l-a introdus pe golgheterul Bulut, care avea să şi înscrie unul dintre goluri. Cealaltă modificare a fost Cinaz în locul lui Meleg. La pauză, a făcut şi ultima modificare. L-a scos pe Gulen şi l-a introdus pe Ozturk.

Modificările i-au uimit pe turci, care nu sunt foarte obişnuiţi cu astfel de practici: ”Aceste mişcări tactice neobişnuite au provocat uimire printre fani. După aceste schimbări, Kayserispor a întors scorul de la 1-0 şi a învins cu 3-1”, notează cei de la Fotomac.com.tr.

Pentru Şumudică nu este însă o noutate. În perioada în care o pregătea pe Astra, antrenorul român a reacţionat la fel de rapid în mai multe meciuri.

Afla mai multe despre: marius sumudicakayserisporsumudicaantalyaspor 

viewscnt
Articole similare