Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, în culmea fericirii după ce s-a apropiat la un punct de Galata. Ce a declarat

Şumudică, în culmea fericirii după ce s-a apropiat la un punct de Galata. Ce a declarat

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică impresionează în continuare în campionatul Turciei. Kayserispor a învins cu 2-1 în deplasarea de la Genclerbirligi - ultima clasată şi s-a apropiat la doar patru puncte de liderul Galatasaray. Şumudică este mândru de parcursul de până acum.

Fostul campion al României, cu Astra, face o figură frumoasă în Turcia. Şumudică este pe loc de Europa League cu Kayserispor, o echipă care anul trecut se bătea la retrogradare. Antrenorul român s-a apropiat la doar patru puncte de liderul Galatasaray, care în această etapă a piedut la scor cu Başakşehir, 1-5.

Fericit la conferinţa de presă, Şumudică şi-a lăudat în primul rând echipa, despre care spune că a arătat calitate: ”Astăzi meritam să câştigăm. Am vrut să câştig trei puncte. Jucătorii s-au autodepăşit. Aşa procedează în mod obişnuit o echipă mare. Am câştigat trei puncte foarte importante. Avem acelaşi număr de puncte precum campioana Beşiktaş”, a declarat Şumudică, potrivit milliyet.com.tr.

Însă în următoarea etapă va avea un meci mult mai greu, cu Başakşehir, echipă care a învins-o pe Galatasaray cu 5-1 şi care este la egalitate de puncte cu liderul din Turcia. Şumudică este încrezător şi promite spectacol: ”Vom face totul să câştigăm. Jocul nostru va fi mai bun cu Başakşehir. Spectatorii vor vedea un meci bun”.


 

Afla mai multe despre: marius sumudicaturciakayserispor 

viewscnt
Articole similare