Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suporterii au venit la sală mi-au cerut să-mi dau tricoul jos!”. Episodul Sorescu s-a petrecut şi la un alt club de tradiţie

”Suporterii au venit la sală mi-au cerut să-mi dau tricoul jos!”. Episodul Sorescu s-a petrecut şi la un alt club de tradiţie

FC Argeș

Comentarii

Odată ce pierzi susţinerea suporterilor, e foarte greu să le mai intri în graţii!

Este şi cazul lui francezului Wesley Jobello (29 de ani), atacantul trecut pe la UTA Arad şi FC Argeş.

Wesley Jobello li s-a plâns francezilor: ”Se comportă diferit dacă nu eşti român”

NIci nu mai contează randamentul pe care l-a avut, deoarece ieşirea din peisajul fotbalului românesc a rămas una de pomină: a fost dat afară după ce a azvârlit la întâmplare tricoul celor de la FC Argeş, cel care îl înfăţişează pe marele Nicolae Dobrin, la umilinţa cu Dinamo din barajul de promovare.

Suporterii argeşeni nu au mai aşteptat deznodământul returului şi au decis să-i dea francezului o lecţia. Au mers la antrenamentul echipei, au întrerupt sesiunea şi i-au cerut acestuia să-şi dea echipamentul mov jos, deoarece nu merită să reprezinte clubul din Trivale.

Nimeni din club nu s-a opus, aşa că Jobello a fost nevoie să se dezechipeze. A ştiut de atunci că va fi ultima sa interacţiune cu fosta campioană a României. De atunci, Jobello tot aşteaptă o ofertă concretă, însă aceasta întârzie să mai apară.

Am fost titular într-un meci crucial pentru salvare şi am marcat al doilea gol al echipei mele. S-a terminat 3-0. În glumă, i-am spus antrenorului că, dacă m-a băgat titular, i-am răspuns prezent.

Aşa că a început din nou cu mine titular, împotriva lui Dinamo. Am dat un assist, dar am fost schimbat după 65 de minute. Ne-am luat un sac (n.r. - de goluri, 6-1 pentru Dinamo).

După ce am fost schimbat, mi-am scos tricoul de joc şi l-am aruncat pe bancă, fiind foarte nervos. Problema a fost că totul a fost filmat. Şi pe acel tricou este o legendă a clubului (n.r. - Nicolae Dobrin).

Suporterii au interpretat foarte rău gestul. Le-am explicat că nu are nimic de-a face gestul cu tricoul. Eram doar nervos.

După meci, unul dintre oamenii din conducere a spus că francezii sunt problematici în club. Ca să reamintesc, golgheterul clubului cu 14 goluri era un francez (n.r. - Arnold Garita). La club, te tratau diferit dacă erai român sau francez.

Mi-am cerut scuze într-o şedinţă pentru gest, dar nu s-a terminat aici. Suporterii au apărut la sala de forţă şi mi-au cerut să-mi dau tricoul de antrenament jos.

Antrenorul s-a uitat la mine, apoi mi-a spus să-mi scot tricoul. În urma acestei întâmplări, a acestei presiuni, am simţit că nu voi mai juca deloc.

Am vorbit, apoi, sincer cu el şi aventura mea la Argeş s-a terminat prost”, a povestit Jobello, în presa din Franţa.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Jobello, conform transfermarkt.de.
  • 35 de meciuri, 2 goluri şi 2 pase de gol a adunat Jobello pentru UTA şi Argeş.

Afla mai multe despre: jobellodinamo-arges 

viewscnt
Articole similare