Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză în Superliga! Patronul a dictat moment de reculegere în memoria lui Navalnîi, la FCU Craiova 1948 - CFR Cluj: "Români, bucuraţi-vă de libertate" | VIDEO

Surpriză în Superliga! Patronul a dictat moment de reculegere în memoria lui Navalnîi, la FCU Craiova 1948 - CFR Cluj: "Români, bucuraţi-vă de libertate" | VIDEO

FC U Craiova

Comentarii

Patronul lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, a publicat, în prima parte a zilei, un mesaj în memoria lui Alexei Navalnîi. De la 21:30, pe stadion s-a ţinut un moment de reculegere la FCU Craiova 1948 - CFR Cluj, în Superliga.

Fotbaliştii s-au aliniat şi au ţinut momentul de reculegere pentru Alexei Navalnîi, în Superliga

FCU Craiova 1948 - CFR Cluj a debutat cu un moment de reculegere, după informaţia momentului din Rusia. 

Fotbaliştii au ţinut un moment de reculegere în memoria Alexei Navalnîi, opozantul lui Vladimir Putin, în imaginile cu care a început transmisiunea partidei. 

De asemenea, fotbaliştii lui FCU Craiova 1948 au intrat cu un banner cu chipul lui Alexei Navalnîi, alături de un mesaj special. 

Ce a scris Adrian Mititelu despre decesul lui Alexei Navalnîi

"Respect etern pentru Alexei Navalnîi! Dumnezeu sa-l odihneasca!

A plecat dintre noi om deosebit, un exemplu de CURAJ, DEMNITATE SI PATRIOTISM!

Sacrificiul lui nu trebuie sa fie dat uitarii, lumea occidentala trebuie sa-i cinsteasca memoria acestui martir al secolului XXl. 

Sacrificiul lui Alexei Navalnii, Boris Nemtov, si a altor mii de patrioti rusi, eliminati de regimul odios, obliga lumea occidentala sa nu dea inapoi in disputa cu Moscova.

Noi toti, cei care traim in lumea libera, dincolo de neajunsuri si nemultumiri de tot felul,trebuie sa constientizam ca suntem norocosi, spre deosebire de poporul rus, care inca nu a reusit sa scape din ghearele tiraniei, desi au trecut 107 de cand se afla sub jugul terorii!

Romani, bucurati-va de libertate, unii dintre noi, nici nu stim cat de valoroasa este, doar atunci cand nu o avem o pretuim cu adevarat! Daca vrem s-o pastram trebuie sa fim vigilenti si responsabili!", a scris Adrian Mititelu, într-un mesaj pe Facebook. 

Navalnîi a fost răpus de "sindromul morţii subite", este explicaţia oficială primită de mama sa

Mamei lui Alexei Navalnîi i s-a spus sâmbătă că principalul opozant al Kremlinului a fost răpus de "sindromul morţii subite" şi că trupul său nu va fi predat familiei până la finalizarea anchetei, a anunţat echipa sa, potrivit News.ro, care citează Reuters.

Navalnîi, un fost avocat în vârstă de 47 de ani, a leşinat şi a murit vineri după o plimbare în colonia penală "Lupul polar" din Harp, la aproximativ 1.900 km nord-est de Moscova, unde îşi ispăşea o pedeapsă de trei decenii, a anunţat serviciul penitenciar.

"Sindromul morţii subite" este un termen vag pentru diferite tulburări cardiace care cauzează stop cardiac subit şi deces.

De asemenea, nu era clar unde se află cadavrul lui Navalnîi, a precizat echipa sa. Mamei sale i s-a spus că trupul a fost dus la Salekhard, oraşul din apropierea complexului penitenciar, dar când a ajuns la morgă, aceasta era închisă.

Afla mai multe despre: fcu craiova cfr clujalexei navalnîiadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare