Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Răsturnare de situaţie: ”Contractul lui Messi a fost înregistrat şi aprobat de La Liga”

Surpriză! Răsturnare de situaţie: ”Contractul lui Messi a fost înregistrat şi aprobat de La Liga”

FC Barcelona

Comentarii

Jaume Roures, un apropiat al lui Joan Laporta, a făcut câteva declaraţii surprinzătoare pentru cotidianul AS.

Au ieşit la suprafaţă şi alte detalii de la negocierile dintre Barca şi Leo Messi.

Ştirea că FC Barcelona nu a putut înregistra contractul lui Lionel Messi, din cauza problemelor financiare pe care le are clubul, a zguduit lumea fotbalului.

Joi seara, clubul blaugrana a emis un comunicat oficial în care anunţă că, în ciuda faptului că s-a ajuns la un acord şi părţile vor să semneze noul contract, contractul nu poate fi înregistrat din cauza problemelor economice şi a obstacolelor impuse de LaLiga.

"Barcelona îi mulţumeşte din toată inima jucătorului pentru contribuţia adusă la club şi îi urează tot binele în viaţă şi în carieră!", se arată într-un comunicat oficial al Barcelonei.

O reacţie surprinzătoare a venit însă în cursul zilei de vineri, atunci când Jaume Roures, un apropiat al lui Joan Laporta, a explicat pentru As.com: ”Contractul lui Messi a fost înregistrat şi aprobat de La Liga. Pot asigura în mod fiabil, pentru că l-am verificat, că problema înregistrării lui Messi în LaLiga a fost pe deplin agreată şi convenită zile întregi , altceva afectând alţi jucători".

Roures a adăugat că "acum 48 de ore acordul era gata să fie anunţat, dar s-a întâmplat ceva. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat" a mai spus omul care l-a susţinut pe Laporta în campania electorală. Potrivit lui Roures, Laporta şi preşedintele LaLiga, Javier Tebas, au „o relaţie destul de bună”, iar contractul dintre Barcelona şi Messi „era în vigoare şi scris de zile întregi”. Prin urmare, în opinia sa, faptul că Messi nu a prelungit "are mai mult de-a face cu planificarea sportivă decât cu un dezacord economic".

Lionel Messi negociază un transfer istoric

Lionel Messi a primit vineri o ofertă incredibilă, care cuprinde un salariu anual de 50 de milioane de euro, după ce FC Barcelona a anunţat că starul argentinian nu va mai continua pe Camp Nou.

Cum era de aşteptat, marile forţe financiare din fotbalul european au trecut la calcule. Jurnalistul Nicolo Schira susţine că Lionel Messi a intrat în negocieri cu una dintre aceste echipe şi doar ce a primit o ofertă de salariu de 50 de milioane de euro pe an.

Afla mai multe despre: leo messi 

viewscnt
Articole similare