Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Susţinere din fotbal pentru Simona Halep. ”Era singura pată de culoare într-o ţară gri”

Susţinere din fotbal pentru Simona Halep. ”Era singura pată de culoare într-o ţară gri”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep trece prin cea mai dificilă perioadă a carierei, după ce a fost suspendată în cazul de dopaj, dar primeşte sprijin din partea unui apropiat din fotbalul românesc.

Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a publicat, joi, decizia integrală a tribunalului independent Sport Resolutions în cazul Simona Halep.

Aceasta prezintă procesul şi detaliile audierii care a avut loc la 28 şi 29 iunie 2023. Documentul a fost redactat acolo unde a fost necesar pentru a proteja informaţiile personale de sănătate.

Între altele, se menţionează că fizioterapeuta Candice Gothier este cea care i-a dat sportivei suplimentul contaminat. Halep s-a consultat şi cu antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, care a spus că suplimentul poate fi folosite în siguranţă, deoarece pe etichetă nu figurau substanţe interzise şi nu părea a fi riscant.

Simona Halep, susţinută de Ciprian Marica. ”Trebuie să fim alături de ea şi la greu”

Totuşi, decizia nu este una definitivă şi poate fi atacată la TAS, ceea ce va şi face sportiva din România.

Iar această mişcare a Simonei Halep este susţinută şi de Ciprian Marica, fost internaţional român şi actual investitor la clubul de fotbal Farul Constanţa.

”Halep era singura pată de culoare într-o ţară gri. Ne-a fost luată şi aceasta. Este o decizie care nu face altceva decât să creeze suspiciuni, pe fondul unor presupuneri.

Este o decizie foarte aspră, unitatea de măsură cu care a fost tratată Simona este nedreaptă, comparând cu celelalte cazuri care au fost mult mai blânde.

Simona trebuie să îşi dovedească nevinovăţia, mi se pare normal să o susţinem, atât ca sportivi cât şi ca români. Trebuie să fim alături de ea şi la greu, ne-a produs atâta fericire încât suntem obligaţi să fim alături de ea”, a declarat Marica, conform as.

Suspendarea de patru ani primită de Simona Halep în procesul de dopaj a declanşat o avalanşă de atacuri la adresa sportivei, cei mai ”vocali” fiind Serena Williams şi Nick Kyrgios.

Afla mai multe despre: simona halepciprian maricatenis 

viewscnt
Articole similare