Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toma Basic, în culmea fericirii după ce Ştefan Radu a acceptat să îi dea numărul 26

Toma Basic, în culmea fericirii după ce Ştefan Radu a acceptat să îi dea numărul 26

Serie A

Comentarii

Ştefan Radu (36 de ani) a decis să-şi încheie cariera de jucător, iar Lazio, club în tricoul căruia a scris istorie!

Toma Basic, în culmea fericirii după ce Ştefan Radu a acceptat să îi dea numărul 26

Radu a scris istorie la Lazio. Este fotbalistul cu cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio în toate competiţiile (427), peste fostul căpitan lazial Giuseppe Favalli (401).

Chiar dacă existau şanse ca "Biancocelesti" să îi retragă numărul 26, fostul fundaş a ales să i-l cedeze lui Toma Basic (26 de ani). 

"Am înţeles că nu mai pot purta numărul 88 (n.r. din cauza conotaţiilor naziste) şi l-am întrebat pe Radu dacă pot purta eu 26. A acceptat şi mi-a urat mult noroc cu el pe spate. Ştiu că e un număr cu greutate, chiar şi Radu mi-a spus asta.

Ne va fi dor de Ştefan, deja ne este. A dat totul pentru Lazio, deci suntem fericiţi că are acum timp să se odihnească puţin", a spus Basic, conform presei italiene. 

Ştefan Radu a fost crescut de Dinamo, club pentru care a bifat 73 de meciuri şi alături de care a câştigat un campionat, o Cupă a României şi o Supercupă a României.

Oferta lui Lazio pentru Ştefan Radu

Concret, clubul capitolin îi propune lui Ştefan Radu să devină manager al lui Lazio, un om care să facă legătura între conducerea administrativă şi cea tehnică, rol pe care l-a ocupat Angelo Peruzzi până în urmă cu doi ani.

Ştefan Radu încă nu a luat o decizie finală în privinţa viitorului său, dar Claudio Lotito, patronul lui Lazio, speră să-l convingă să accepte rolul de manager.

Afla mai multe despre: ştefan radulazioserie adinamo 

viewscnt
Articole similare