Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tragedie la un club din Liga a III-a. Antrenorul secund a murit într-un accident rutier în judeţul Ilfov

Tragedie la un club din Liga a III-a. Antrenorul secund a murit într-un accident rutier în judeţul Ilfovgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Veste tragică primită de oficialii clubului CS Afumaţi. Antrenorul secund Marius Oprea a decedat în urma unui accident rutier.

Antrenorul secund Marius Oprea n-a mai răspuns la apelurile telefonice efectuate de colegii săi din staff, vineri seara, astfel că reprezentanţii clubului ilfovean au început să se îngrijoreze.

Două maşini s-au ciocnit, vineri seară, pe DN 2, în judeţul Ilfov, iar o persoană a murit şi trei au fost rănite. Traficul în zona localităţii Şindriliţa a fost restricţionat pe sensul către Urziceni.

"La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din Voluntari şi ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, iar din primele verificări au constatat faptul că, în urma accidentului rutier a rezultat rănirea a 4 persoane, dintre care una a decedat(un şofer), iar celelalte trei au fost transportate la unităţi spitaliceşti, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Ilfov.

Poliţiştii încearcă să stabilească împrejurprile producerii accidentului.

Şoferul decedat era chiar Marius Oprea, antrenorul secund al echipei din Liga a III-a, CS Afumaţi.

”E o pierdere imensă, un om, un colaborator, un antrenor profesionist căruia nu cred că îi va ocupa cineva locul. Nu mă regăsesc nici acum, la ore bune după ce am aflat nenorocita veste. Parcă zici că a murit tatăl meu, aşa mă simt. Era un om de încredere, săritor, ne ajuta, era extrem de implicat în toată activitatea noastră sportivă. Un om care răspundea pozitiv la absolut orice. Nu îmi vine să cred că nu mai e” , a spus, pentru Liga2.ro, Vasile Neagu, antrenorul principal al Afumaţiului, care a colaborat cu Oprea din 2018.

Marius Oprea a fost fotbalist, a făcut junioratul la Steaua, iar la seniori a evoluat la echipe precum Danubiana Bucureşti, Mecon Bucureşti sau TMB Bucureşti. Avea 61 de ani, era deţinător al licenţei A de antrenor, colabora cu CS Afumaţi din 2017, iar la prima echipă a clubului ilfovean a fost antrenorul secund din 2018, când echipa era în Liga a II-a, până în prezent.

A mai antrenat-o pe Rapid II, i-a fost ”secund” lui Marius Şumudică şi a avut şi o şcoală de fotbal, Viitorul Bucureşti, înainte de a ajunge la Afumaţi.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cs afumati 

viewscnt
Articole similare