Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer-bombă pentru Dan Petrescu în ultima zi de mercato. Fotbalistul din Serie A a semnat cu Kayserispor

Transfer-bombă pentru Dan Petrescu în ultima zi de mercato. Fotbalistul din Serie A a semnat cu Kayserispor
Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani) a primit încă un transfer la Kaysrispor. Turcii preluaţi de fostul antrenor al CFR-ului l-au achiziţionat pe Nehuen Paz (27 de ani), un fundaş central de la Bologna, din Serie A. Mutarea s-a realizat în utlima zi de mercato din Europa, iar fundaşul îl va ajuta pe Dan Petrescu să o salveze de la retrogradare pe Kayserispor.

Transfer-bombă pentru Dan Petrescu în ultima zi de mercato. Fotbalistul din Serie A a semnat cu Kayserispor

Dan Petrescu îşi face "armată" la Kayserispor pentru salvarea de la retrogradare. Echipa "Bursucului" a reuşit un nou transfer şi l-a împrumutat pe Nehuen Paz (27 de ani), un fundaş central de la Bologna, care poate juca şi fundaş stânga. Fotbalistul din Serie A a semnat cu Kayserispor până la vară, pe şase luni, şi e un transfer-bombă pentru Dan Petrescu în ultima zi de mercato, în lupta pentru supravieţuire în Superliga turcă.

Kayserispor a anunţat oficial transferul, luni, după ce presa din Turcia a scris în ultimele două zile despre transferul lui Nehuen Paz la Kayserispor. Turcii la care joacă Silviu Lung jr., Denis Alibec şi Cristi Săpunaru îşi fac acum trupă pentru a se putea bate de la egal la egal cu forţele Turciei în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Paz nu e singurul transfer reuşit de Kayserispor în ultima zi de mercato, echipa turcă prezentându-l şi pe Besard Sabovic (23 de ani).

Până să-i anunţe pe cei doi, Kayserispor l-a transferat pe Kevin Luckassen (27 de ani), fostul atacant al Viitorului, pentru ca care echipa lui Dan Petrescu a plătit un milion de euro.



Argentinianul Nehuen Paz a crescut la Newells Old Boys, apoi a mai trecut pe la Bologna, Lanus şi Lecce. A revenit la Bologna după împrumuturi şi acum a fost din nou împrumutat la Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu. Nehuen Paz a jucat şapte meciuri în acest sezon de Serie A la Bologna, timp în care a marcat o dată, în 452 de minute strânse pe teren pentru echipa lui Sinisa Mihajlovic.

Transfer-bombă pentru Dan Petrescu în ultima zi de mercato. Alexandru Mateiu, dorit la Kayserispor!

În încercarea de a salva clubul de la retrogradare, Dan Petrescu are nevoie de cât mai multe transferuri. Omul care a câştigat trei titluri de campion la rând cu CFR Cluj şi a participat de două ori în grupele Europa League îl vrea şi pe Alexandru Mateiu la Kayserispor. Mateiu e omul spre care Dan Petrescu s-a orientat după ce a ratat aducerea lui Damjan Djokovic, fostul său elev de la CFR Cluj, care a ales să semneze cu Rizespor, echipa lui Marius Şumudică. 

Afla mai multe despre: dan petrescu transfer nehuen paz kayserisporkayserispor transfer nehuen paznehuen paz transfer dan petrescudan petrescu transfer nehuen paz 

viewscnt
Articole similare