Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer important la Dinamo: un internaţional portughez trecut şi pe la Porto

Transfer important la Dinamo: un internaţional portughez trecut şi pe la Porto

Handbal

Comentarii

Echipa masculină de handbal CS Dinamo Bucureşti a anunţat, joi seară, că a obţinut serviciile internaţionalului portughez Andre Gomes.

Andre Gomes a semnat cu Dinamo!

Născut la Braga pe 27 iulie 1998, Andre Dias Lopes Gomes a jucat la ABC Braga (2015-2017), FC Porto (2017 – 2021), MT Melsungen (2021-2023). În vara anului trecut a optat pentru echipa Al Safa din Arabia Saudită, transferul său creând vâlvă în lumea handbalului.

În sezoanele 2019-20 şi 2020-21 a marcat 88 de goluri în EHF Champions League pentru FC Porto. La echipa naţională, unde şi-a făcut debutul în 2018, la un meci cu România, are 76 de goluri în 30 de meciuri.

Dinamo a obţinut semnătura interului stânga Andre Gomes (25 de ani), unul dintre jucătorii de top ai Europei. Internaţional portughez, cu evoluţii remarcabile atât în EHF Champions League cu FC Porto, cât şi la prima reprezentativă lusitană, Andre Gomes se va alătura campioanei României încă din această lună, cu un contract până în vara anului 2025”, a precizat CS Dinamo.

Xavi Pascual, antrenor doar la Dinamo

Federaţia Română de Handbal a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că antrenorul Xavi Pascual nu va mai pregăti naţionala masculină şi că noul selecţioner va fi George Buricea. Xavi Pascual rămâne consilier tehnic la FRH, dar şi antrenor al echipei Dinamo.

Cel mai important este handbalul românesc. Eu vreau să ajut şi cred că decizia mea nu este de acum, am vorbit cu preşedintele că sunt obosit. Cred că în martie anul trecut am vorbit despre asta. Sunt aici pentru a ajuta, dar cred că avem nevoie de o schimbare, să înceapă alt ciclu la naţională”, a declarat Pascual.

Afla mai multe despre: andre gomesportoportugaliacs dinamoxavi pascual 

viewscnt
Articole similare