Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer uluitor pentru ”singurul tricolor care poate face diferenţa”. Schimbă campionatul: ”O să joace mai mult. Este un club puternic”

Transfer uluitor pentru ”singurul tricolor care poate face diferenţa”. Schimbă campionatul: ”O să joace mai mult. Este un club puternic”

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Ianis Hagi (25 de ani) până la urmă ar putea pleca de la Rangers la un alt club de tradiţie din fotbalul european.

Ianis Hagi nu a reuşit să se impună în Spania. După revenirea de la echipa naţională, unde a marcat un gol în amicalul cu Columbia (2-3), mijlocaşul de 25 de ani a fost rezervă neutilizată la Alaves în partida cu Real Sociedad (0-1).

Deşi echipa sa avea nevoie să forţeze marcarea unui gol pentru a putea scoate măcar o remiză, antrenorul celor de la Alaves a decis să nu îl utilizeze deloc pe internaţionalul român.

Astfel că situaţia lui Ianis Hagi în Ţara Bascilor este mai complicată. După ultimele informaţii, acesa se va întoarce în Scoţia, la Rangers, dar nici acolo se pare că nu va fi păstrat.

Pe numele său ar fi apărut mai multe nume de echipe interesate. Cea mai vehiculată a fost Galatasaray, acolo unde a jucat şi a făcut-o foarte bine tatăl său, marele Gică Hagi.

Tot la gruparea din Istanbul a jucat şi Adi Ilie, între 25 noiembrie 1996 şi 30 decembrie 1997. Iar fostul atacant a afirmat că Galata ar fi o echipă care i s-ar potrivi foarte bine lui Ianis Hagi.

"Pentru Ianis, tot timpul a fost o discuţie cu Galatasaray sau o echipă din Turcia. Sper să ajungă acolo pentru că este un club puternic şi o să joace mai mult. 

În momentul de faţă ştiu că sunt concentraţi pe câştigarea campionatului, dar tot timpul s-a vorbit. Dacă rămâne liber, 90% cred că va ajunge la Galatasaray. 

Acum depinde de contractul cu Rangers, sunt nişte bani de plătit. El mai are contract un an. Dacă vor să-l dea, acum e cel mai bun moment", a declarat Adi Ilie, potrivit Prima Sport.

Ianis Hagi a jucat doar 22 de meciuri în toate competiţiile, reuşind două goluri şi a oferit o singură pasă decisivă, ambele reuşite venind în Cupa Spaniei, contra celor de la Deportivo Murcia, formaţie din Liga 7 din Spania.

La echipa naţională, Ianis Hagi a fost decisiv în calificările pentru EURO 2024 şi a marcat şi la cea mai recentă acţiune a primei reprezentative.

În momentul de faţă, Galatasaray este lider în campionatul din Turcia, cu 81 de puncte acumulate după 30 de etape. A doua clasată este Fenerbahce, cu 79 de puncte.

Afla mai multe despre: ianis hagistranierialavesla liga 

viewscnt
Articole similare