Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul carierei pentru Marius Marin! Semnează cu o echipă de tradiţie din Italia

Transferul carierei pentru Marius Marin! Semnează cu o echipă de tradiţie din Italia

Stranieri

Comentarii

Marius Marin (22 de ani), căpitanul naţionalei de tineret a României şi fotbalistul celor de la Pisa, poate prinde un transfer important în această perioadă de mercato. Mijlocaşul român e pe lista Parmei, echipa lui Valentin Mihăilă şi Dennis Man, dar şi a legendarului Buffon, care a revenit în tricoul echipei de pe Stadio "Ennio Tardini".

Marius Marin, pe lista Parmei! Căpitanul naţionalei de tineret, coleg cu Man, Mihăilă şi Buffon?

Unul dintre remarcaţii din naţionala României U21 la turneul final din Ungaria şi Slovenia, Marius Marin se află pe lista de transferuri a Parmei. Potrivit celor de la Parma Live, Kyle Krause, patronul Parmei, mai vrea să transfere un fotbalist român după ce i-a luat pe Man de la FCSB şi pe Mihăilă de la U Craiova.

Sursa citată scrie că Marius Marin e aproape să semneze cu trupa de pe "Ennio Tardini", care tocmai l-a repatriat pe Gianluigi Buffon.

Marius Marin a fost căpitanul naţionalei de tineret la EURO 2020. În 2016, Sassuolo l-a cumpărat de la Timişoara, dar n-a jucat deloc pentru echipa unde se află acum Vlad Chiricheş. Sassuolo l-a trimis împrumut la Catanzaro şi Pisa, iar formaţia toscană l-a cumpărat definitiv în 2019 cu 400.000 de euro.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Marius Marin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marius marintransferparmadennis manmihailabuffon 

viewscnt
Articole similare