Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Radu Drăguşin, comentat de Mihai Stoichiţă: ”Mă aşteptam, îl cunosc de copil. Nu se bate cu Van Dijk sau cu cei de la Bayern”

Transferul lui Radu Drăguşin, comentat de Mihai Stoichiţă: ”Mă aşteptam, îl cunosc de copil. Nu se bate cu Van Dijk sau cu cei de la Bayern”

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) este românul momentului cu ocazia transferului său record de la Genoa la Tottenham. Mihai Stoichiţă a comentat şi el această mutare fabuloasă a internaţionalului român.

Radu Drăguşin este pe cale să se transfere de la Genoa la Tottenham pentru suma de 30 de milioane de euro. Contractul pe care îl va semna va fi de cinci sezoane şi jumătate.

Până să vină anunţul oficial al celui mai scump transfer din istoria fotbalului românesc, Mihai Stoichiţă a abordat şi el subiectul.

Stoichiţă: ”La nivelul la care a ajuns el, le va pune problemele titularilor de acum de acolo”

Directorul tehnic al FRF a precizat că Radu Drăguşin este liderul generaţiei de jucători români născuţi în 2002, una impresionantă şi pe care naţionala României sa va putea baza mulţi ani de acum încolo.

”Mă aşteptam, eu îl cunosc de copil, pe el, familia lui, impresarul, mă aşteptam să aibă evoluţia asta. Nu ştiam că o să ajungă la Tottenham, mă aşteptam să ajungă la o echipă foarte bună.

Nu, nu cred că era cazul să se sfătuiască cu noi (n.r. cei de la FRF). Singurul lucru pe care ni-l dorim din toată inima este să joace aşa cum juca la Genoa. Aici, la Tottenham, a ales bine. Nu se bate cu Van Dijk sau cu cei de la Bayern. La nivelul la care a ajuns el, le va pune problemele titularilor de acum de acolo.

Este un transfer excepţional pentru români, ecourile internaţionale sunt foarte importante şi acest lucru trebuie să îl înţeleagă jucătorii. Pentru naţională înseamnă confirmarea că naţionala a crescut. Odată cu naţionala, au crescut şi jucătorii.

Radu Drăguşin reprezintă o generaţie de excepţie, 2002. Care a avut neşansa să nu joace la un Campionat European. Mă întâlneam cu el, cu Grameni şi îi întrebam: ‘Mă, câştigăm Campionatul European?’ Cum să nu te gândeşti? 

Îţi spun nişte exemple, Sava, care a fost în Italia şi la fosta campioană CFR Cluj, Grosu de la Farul, Drăguşin, Grameni, Pitu, Ianis Stoica, Bani, Louis Munteanu şi mai sunt. O generaţie de excepţie, au crescut împreună, au fost bine educaţi din punct de vedere fotbalistic şi uite că au ajuns (n.r. fotbalişti).

Îmi pare bine că Drăguşin este şeful de promoţie, care a spart toate plafoanele”, a declarat Stoichiţă, conform As.

Radu Drăguşin este al patrulea român care ajunge la Tottenham, după Gică Popescu, Ilie Dumitrescu şi Vlad Chiricheş. Acesta are 13 meciuri la naţionala României.

Afla mai multe despre: radu dragusinmihai stoichitafrfechipa nationalaromaniapremier leaguetottenhamgenoaserie a 

viewscnt
Articole similare