Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul surprinzător pe care vrea să-l facă FCSB: ”Îi fac toate poftele!”

Transferul surprinzător pe care vrea să-l facă FCSB: ”Îi fac toate poftele!”

Superliga

Comentarii

Patronul FCSB susţine că ar vrea să-l transfere în iarnă pe Ianis Hagi, însă numai dacă tatăl său este de acord să-l lase la FCSB. Tânărul mijlocaş român n-a jucat deloc pentru Fiorentina şi, cel mai probabil, va fi împrumutat în iarnă.

Stefano Pioli nu l-a folosit deloc pe Ianis în acest sezon şi chiar şi Gică Hagi s-a declarat nemulţumit de situaţia fiului său. Pescara l-ar vrea sub formă de împrumut, dar patronul Viitorului nu vrea să-şi vadă fiul în liga secundă. Hagi ar prefera mai degrabă să-l vădă la o echipă de top din Liga 1 decât în ligile secunde din campionatele puternice.

Gigi Becali spune că ar fi interesat să-l ia pe Ianis la FCSB, dar nu ştie dacă Hagi ar fi de acord cu această variantă. Relaţiile dintre patronul FCSB şi Gică Hagi s-au stricat după ce Becali a contestat la TAS titlul luat de Viitorul:

”Uşile Stelei sunt larg deschise pentru Ianis. Eu l-aş lua pe Ianis, dar doar dacă vrea Gică. Pentru Gică aş face asta, lui i-aş face toate poftele. Dar eu zic că cel mai bine pentru Ianis ar fi să vină să mai joace un an la Viitorul. Dacă vrea Gică să îl lase la Steaua, il luăm", a spus Becali pentru PRO TV.

Afla mai multe despre: gica hagigigi becaliianis hagiliga 1 

viewscnt
Articole similare