Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turcia, ”magnet” pentru jucătorii din Vest. O nouă mutare de top în fotbalul european

Turcia, ”magnet” pentru jucătorii din Vest. O nouă mutare de top în fotbalul european

Premier League

Comentarii

O altă vedetă din fotbalul european poate ajunge în campionatul Turciei. Brazilianul Philippe Coutinho (31 de ani) este pe lista celor de la Fenerbahce.

Turcia, ”magnet” pentru jucătorii din Vest. O nouă mutare de top în fotbalul european

Philippe Coutinho, cunoscut şi drept cel mai scump transfer din istoria celor de la FC Barcelona, este aproape de un transfer la Fenerbahce.

În ultimul an şi jumătate, brazilianul a jucat la Aston Villa. Primele şase luni, sub formă de împrumut, iar în vara trecută a fost achiziţionat definitiv pentru suma de 20 de milioane de euro de la catalani.

Totuşi, în ciuda renumelui său, măcinat fiind şi de accidentări dese, Coutinho a ajuns rezervă la una dintre revelaţiile sezonului precedent din Premier League.

Mijlocaşul ofensiv a fost unul dintre preferaţii lui Steven Gerrard, fostul său coechipier de la Liverpool, dar odată cu venirea lui Unai Emery la conducerea băncii tehnice, a prins din ce în ce mai puţine minute de joc.

Iar vara aceasta poate fi subiectul unui transfer prin care şi-ar putea relansa cariera. Conform beinSports.com.tr, Coutinho ar fi pe lista lui Fenerbahce, vicecampioana Turciei, care vor trebui să găsească o cale de a rezolva situaţia contractuală a jucătorului.

Înţelegerea lui Philippe Coutinho cu Aston Villa expiră în anul 2026. Ajuns la 31 de ani, mijlocaşul rămâne cel mai scump transfer din istoria Barcelonei, care plătea 135 de milioane de euro lui Liverpool în ianuarie 2018.

Cotat în prezent la 10 milioane de euro, Coutinho are 68 de meciuri şi 21 de goluri în naţionala Braziliei.

Ultimul mare nume ajuns în fotbalul din Turcia este Edin Dzeko, fostul atacant al celor de la Inter Milano.

Afla mai multe despre: philippe coutinhoaston villabarcelonafenerbahce 

viewscnt
Articole similare